Primera - Ludnica i osam golova na "Keramici", Viljareal prosuo dva gola prednosti!

Autor: Stefan Matić
subota 17.08.2019.
23:03
Izvor: Sportske.net

Odličan meč u prvom kolu španskog prvenstva.

EPA-EFE/Domenech Castello
EPA-EFE/Domenech Castello

Povezane vesti

Prava poslastica na "Keramici" gde je Viljareal tri puta vodio, ali se hrabra Granada vraćala (4:4) . Osasuna ostvarila minimalnu pobedu na gostovanju Leganjesu.

Granada je počela meč dosta energičnije od domaćina. U prvih deset minuta su imali odlične prilike preko Puertasa i Vadilja, ali je Fernandez u oba navrata odlično reagovao.

U 35. minutu domaćini stužu do vođstva. Sudija je posle konsultacija sa VAR-om dosudio penal u korist domaćina, Santi Kazorla bez problema rešava situaciju i donosi vođstvo u 35. minutu meča. Ipak vođstvo je anulirano pred sam kraj poluvremena.

Ponovo je VAR stupio na scenu, Albiol dobija žuti za prekršaj a posle konsultacija sa tehnologijom sudija dosuđuje penal za goste u petom minutu nadoknade, Fede Viko sigurno realizuje i donosi 1:1 na poluvremenu.

Samo osam minuta u nastavku je trebalo "žutoj podmornici" da dođe do novog vođstva, ovaj put svoju priliku koristi Moi Gomez.

Deset minuta kasnije Granada opet uzvraća. Igrao se 62. minut kada Mačis donosi još jedno poravnanje rezultata. 62. minut 2:2.

Viljareal vraća vođstvo posle samo pet minuta, ovoga puta Gomez asistira Morenu. 3:2 65. minut.

Osam minuta kasnije na semaforu stoji 4:2, strelac je Čukvuaze iz sjajne solo akcije. Sa druge strane na 4:3 ekspresno smanjuje nekadašnji igrač Viljareala, Roberto Soldado.

U 81. minutu hrabra Granada stže do 4:4, sjajno je skočio Puertas posle kornera. Odličan meč na "Keramici" se završio nerešeno 4:4!

Na drugom meču u večernjem terminu je viđeno dosta manje uzbuđenja. Osasuna je slavila na gostovanju Leganjesu. Junak pobede je bio Čimi Avila koji je postigao pobednički gol petnaest minuta pred kraj utakmice.

Leganjes je završio meč sa igračem manjem pošto je Oskar dobio crveni u 91. minutu.
 
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke