Primera - Nova pobeda Atletika, Valensija posrće!

Autor: Darko Mitrović
utorak 22.09.2015.
21:55
Izvor: Sportske.net

Utakmicama u Madridu i Barseloni startovalo je peto kolo španske Primere. Gosti ostali praznih šaka...

BETA/AP Photo/Francisco Seco
BETA/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Fudbaleri madridskog Atletika ostvarili su večeras i četvrtu pobedu od početka sezone u Primeri, pošto su u petom kolu na svom ''Kalderonu'' savladali Hetafe rezultatom 2-0.

Mreža gostiju mirovala je samo do četvrtog minuta meča, a onda je, posle kornera za Atletiko lopta stigla do Antoana Grizmana, koji je iz neposredne blizine, iskosa sa desne strane, šalje u mrežu - 1:0.

Međutim, gosti se nisu predavali i već u toku prvog poluvremena stvorili su tri lepe prilike pred go,om Jana Oblaka, od kojih jednu nije iskoristio i naš Stefan Šćepović, koji je nastupio od prvog minuta u ekipi Hetafea.

Šćepović je odigrao ceo meč, ali ni on ni njegovi saigrači do kraja nisu uspeli da izjednače. Umesto toga, Grizman je u 90. minutu svojim drugim golom potvrdio trijumf Atletika - 2:0.

Za to vreme u Barseloni, Espanjol je savladao Valensiju sa 1-0. To je prvi poraz tima sa ''Mestalje'' u Primeri ove sezone, ali s obzirom da do sada imaju i samo jednu pobedu, svedoči da je Valensija loše ušla u novi šampionat.

Gol odluke u večerašnjem meču postignut je već u 18. minutu, kada je Alvarez savladao golmana Domeneka posle slobodnog udarca za domaće sa desne strane terena - 1:0.

Gosti su imali dopvoljno vremena da uzvrate i dođu bar do boda, ali je Espanjol uspeo da sačuva minumalno vođstvo i upiše svoju treću pobedu u prvih pet kola.

Golove iz Primere možete da gledate OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
tino24
Wednesday, 23.09.2015
10:34

Valencia mora mijenjati trenera..jeste prvi poraz u ligi ali je igra ocajna,prelazni rok takodje odradjen ocajno, napravili su vrtic od ekipe, sve su djeca dosla, Danilo,Mina, Bakkali..jos mrtvi Rodrigo nema pojma o nogometu ali mora igrat jer je Mendesovac...sezona je prelose pocela i mora se nesto uradit po tom pitanju.. #AmuntValencia

avatar
Делија_момак
Wednesday, 23.09.2015
01:39

Сјајно игра Атлетико. Баш као и претпрошлу сезону кад су освојили титулу. Бога ми, биће занимљиво у примери ове сезоне...

avatar
AtleticoDeMadrid
Wednesday, 23.09.2015
01:12
avatar
Toti 10
Wednesday, 23.09.2015
01:06

Koliko sam samo ocekivao od Valensije ove sezone, a oni na nivou Eibara i ostalih manjih ekipa iz Primere. Dobro je sto Atletiko ima taj kontinuitet igara iz sezone u sezone vuse nego odlicni.

avatar
Zoran GGMU CG
Wednesday, 23.09.2015
15:53

sta si ocekivao od njih,nemaju oni neki tim bog zna kakvi

avatar
Madridista
Tuesday, 22.09.2015
22:02

I onda kazu Espanjol rupa kad im CR da 5 golova, pa jel Volsburg rupa kad im sad Leva 5 komada uvali za 9 minuta?

avatar
The Best (I\'m back)
Tuesday, 22.09.2015
22:38

Lewa daje gol makazicama i sa distance, to nema veze sa losom odbranom nego sa njegovim majstorstvom, dok kod CR golova se vidi da je greska odbrane, svi golovi su mu bila sa 2 metra, on sam niko oko njega....tu postoji velika razlika...

avatar
ppera 1
Wednesday, 23.09.2015
00:41

Statistički gledano to je identično... I u tome je sva 'tajna' Kikijevog marketinga... :-)

avatar
Madridista
Tuesday, 22.09.2015
23:35

Moja poenta nisu Kristijanovi golovi nego to da Espanjol kao i vecina timova iz Primere nisu boranija kako ih ljubitelji marketing PL nazivaju, i da kad timove kao Barsa i Real i u njemackoj Bajerna krene da ce vecina odbrana koje iako su dobre izgledati amaterski, a sto se tice golova Levinih ak i da su sa 1 metra on je dao 5 za 9 minuta, a plus sto su bili i odlicni golovi.

avatar
AdrovicEsad
Tuesday, 22.09.2015
22:42

Da li se navijaci Reala plase Atletiko Madrida, Ronaldo je postigao dva gola u zadnjih 14 protiv Atletiko Madrida. A Espanjol imao veci posed lopte od Reala a Real na kontre. DA LI SE NAVIJACI REALA PLASE ATLETIKO MADRIDA? HOCU DA IH CUJEM?