Primera - Prvenac Brašanca dovoljan za bod, Suso pokorio "Mestalju"!

Autor: Stefan Matić
utorak 22.12.2020.
19:23
Izvor: Sportske.net

Prelep gol Španca, Osasuna u dva navrata prosula vođstvo.

EPA-EFE/Ramon
EPA-EFE/Ramon

Povezane vesti

Osasuna vodila u dva navrata, ali Elče ipak dolazi do boda (2:2), Sevilja slavila na "Mestalji" minimalcem (0:1).


Elče - Osasuna 2:2

Gosti su odmah krenuli sa napadima, Brašanac se izdvojio već u 4. minutu, ali njegov pokušaj brani Badia. Već u 10. minutu vođstvo gostiju, Kaleri asistira Rubenu Garsija - Osasuna vodi sa 1:0.

Imali su gosti još par šansi do isteka prvih 45 minuta, Tores i Garsija nisu bili najprecizniji, dok je Unai Garsija pogodio i sam okvir gola.

U nastavku Elče dolazi do izjednačenja posle srećnog odbitka, Fidel je bio siguran u 47. minutu. Ipak Brašanac posle petnaestak minuta postiže svoj prvenac u sezoni, Osasuna ponovo vodi od 64. minuta.

Reagovao je Elče promenama, rezervista Kariljo posle samo dva minuta na terenu donosi izjednačenje 2:2 u 78. minutu. Osasuna je i završila meč sa igračem manje, Perez dobija drugi žuti u nadoknadi vremena.


Valensija - Sevilja 0:1

Prvu opasnije šansu smo videli tek u 35. minutu, Gaja je oprobao svoj šut, ali Bono je bio itekako spreman na golu Sevilje. Mogao je Čerišev da donese vođstvo, Bono se ponovo istaknuo odbranom.

Sevilja je imala odličnu šansu u nastavku, Oskar je izveo slobodan udarac, Domenek spreman na golu domaćina. U zadnjih 20-tak minuta Nesiri je imao odlične prilike, jednom pogađa golmana, drugi šut ide pored gola.

Sevilja je razbila 'katanac' u 81. minutu. Prelep šut Susa i vođstvo u samoj završnici meča.  Gol Španca je bio presudan, Andalužani nose kući tri boda.


       
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke