Primera - Radoja slavio u Baskiji, "slepi miševi" zaustavili Sevilju!

Autor: Stefan Matić
sreda 30.10.2019.
21:15
Izvor: Sportske.net

Zanimljivi dueli u jedanaestom kolu.

EPA-EFE/MANUEL BRUQUE
EPA-EFE/MANUEL BRUQUE

Povezane vesti

Levante rešio meč zahvaljujući golovima u prvom poluvremenu (2:1) , Valensija uspela da ostane neporažena na "Mestalji" golom Sobrina (1:1).

Real Sosijedad - Levante 1:2

Domaći su počeli ofanzivno meč, ali su gosti bili ti koji su poveli posle samo 24. minuta na stadionu u San Sebastijanu, Bardi sjajno koristi asistenciju Melera i lobuje golmana za vođstvo Levantea.

Sosijedad nastavlja pritisak, ali Isak ponovo ne korisiti odličnu šansu. Kazna stiže u 40. minutu, Borha Majoral postiže drugi gol za goste. Bivši igrač Real Madrida odlično reaguje posle šuta Bardija koji je završio na prečki i iz odbitka dovodi Levante u prednost od 2:0.

Domaći uspevaju da prepolove rezultat posle samo tri minuta igre u drugom poluvremenu, Viliijan sjajno iz okreta smanjuje na 2:1.

Levante je kasnije tražio i penal, ali posle VAR konsultacija sudija ipak dosuđuje da Zubeldija nije igrao rukom. Sosijedad se trudio da stigne do boda, ali Portu i Vilijan nisi uspeli da iskoriste dve odlične šanse tako da Levante nosi sva tri boda iz Baskije.

Nemanja Radoja je odigrao ceo meč u gostujućem sastavu.

Valensija - Sevilja 1:1

Prvo poluvreme nije pružilo toliko uzbuđenja, Valensija je zapretila preko Lija, ali su gosti bili ti koji su stigli prvi do gola. Okampos postiže gol u nadoknadi prvog dela igre, Sevilja postiže gol za 1:0 tik pred pauzu.

"Slepi miševi" su pokušavali da brzo izjednače, ali su Gomez a zatim i Valjeho bili neprecizni. Ipak domaći osvajaju bod golom Sobrina desetak minuta pred kraj meča.

Kod Sevilje na terenu je bio i Nemanja Gudelj od 28. minuta kada ulazi kao zamena za povređenog Eskudera.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke