Primera - Sada se Barsa sve pita, da li je Atletiko ostavio titulu na "San Mamesu"?!

Autor: Stefan Matić
nedelja 25.04.2021.
22:52
Izvor: Sportske.net

Madriđani pali u Baskiji.

EPA-EFE/Javier Zorrilla
EPA-EFE/Javier Zorrilla

Povezane vesti

Atletik Bilbao naneo poraz Simeonovom timu, sada je sve u Barsinim rukama. "Jorgandžije" izgubile sa 2:1.

Baskijci su pretili iz kontri i to je dalo učinka već na samom početku meča. 

Berenger je bio na pravom mestu u pravom vreme, Bilbao vodi sa 1:0 od osmog minuta meča. 

Pokušao je Atletiko da se vrati u meč, Korea je imao opasnu šansu u 28. minutu. Njegov pokušaj iz okreta odlazi tek pored stative. 

Baskijci su imali bolje prilike. Viljalibre je imao dobar pokušaj, kasnije i Sančet. Atletiko beleži i udarac u gol posle kornera, Savić šutira pravo u Simona. 

Tokom drugog poluvremena inicijativa i statistika na strani "jorgandžija", ali bez rezultata. Hteli su penal gosti posle Njunezovog igranja rukom u svom šesnaestercu, ipak sudija ne deli mišljenje Simeonovog tima. 

Pretio je i Ljorente, šut Španca odlazi pored stative. Na drugoj strani Sančet je imao odličnu šansu posle kontre, ipak njegov šut odlazi preko gola. Simeone se odlučio za potpunu ofanzivu. U 59. minutu ušli su Suarez, Lemar i Feliks, izašli su Saul, Erera i Tripije. 

Rezervista Lopez je imao odličnu šansu u 76. minutu da možda i reši meč, ali je ne koristi. 

Promašaj je došao na naplatu samo minut kasnije, Stefan Savić donosi toliko iščekivano izjednačenje i to iz kornera! 

Baskijci su ponovo stigli do vođstva u jeku napada Atletiko Madrida. Injigo Martinez snažno tuče glavom posle kornera Gomeza - 86. minut i 2:1 za Bilbao!

Barsa sada sa utakmicom manje imaju dva boda manje od Atletika. Ukoliko dobiju Granadu u četvrtak idu na vrh tabele, a svi uzbuđeno očekujemo i duel osmog maja na "Kamp Nou" gde će Barsa ugostiti Atletiko Madrid.

  

 

 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Sunday, 25.04.2021
23:26

Barca je na drugo mesto, po golu razlike, ko bi reko da ce bbarca dovde da dogura, sa onako losim pocetkom? Barca ima sanse da osvoji i ligu, a kup je vec osvojila! Barca je jako losa i nema ni bas neke igrace, a dok Atletiko ima odlicne igrace, ali nema" trenera, isto tako je i za Real, ima dobre igrace, ali real nema" trenera i izgubio podrsku sudija! Barca sa onom deco bogami je odlicno dosad odigrala, jos nije sigurna dali ce da osvji ligu spanije, posto ima jos da se igra, ali sve je moguce?

avatar
Badr®Hari
Sunday, 25.04.2021
23:00

Ne znamo ko će biti prvak ali znamo da će Lahoz suditi derbi u Barseloni 9. maja. 😂🤣😊

avatar
Don Andres
Sunday, 25.04.2021
22:59

barsa sada moze da odigra nerjeseno sa atletikom, uz pobjede u svim ostalim mecevima ipak bi bila sampion. Nevjerovatno gdje su stigli posle onako kosmarnog prvog dijela sezone. ima jos da se igra ali su relativno blizu titule