Primera – Šampion Evrope ''nokautiran'' na ''Anoeti''!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 31.08.2014.
22:50
Izvor: Sportske.net

Real Madrid je vodio sa 2:0 u meču sa Real Sosijedadom, ali je ostao praznih šaka pošto je primio čak 4 gola u nastavku.

AP Photo/Jose Ignacio Unanue
AP Photo/Jose Ignacio Unanue

Povezane vesti

Odlično je Real Madrid krenuo u novi šampionat, savladana je ekipa Kordobe u ponedeljak, a nakon prvog dela prvog poluvreman svi su očekivali još jednu sigurnu pobedu Real Madrida.

Ipak, poklekli su u nastavku pred sjajnom ekipom Real Sosijedada koja je ''bacila na kolena'' šampiona Evrope.

Samo 11 minuta igre bilo je dovoljno ''Galaktikosima'' da dođu do vođstva od 2:0, prvo je Serhio Ramos u petom minutu glavom načeo domaće, da bi Geret Bejl povisio prednost gostiju na 2:0. Svi su u tom trenutku videli sigurnu pobedu ekipe Karla Anćelotija, ali ne i domaći fudbaleri.

Do kraja prvog poluvremena viđena su dva gola, oba u mreži Ikera Kasiljasa. Prvo je Martinez na asistenciju Prieta savladao reprezentativnog golmana Reala, da bi do kraja poluvremena Zurutuza uspeo da unese nervozu u tim Karla Anćelotija. Poluvreme je završeno nerešenim ishodom sa čak 4 gola.

Napadale su obe ekipe u nastavku, ali se u Realu osetio nedostatak Kristijana Ronalda, a samim tim je i Real imao dosta problema u završnici kada je drugo poluvreme u pitanju.

Drugim golom na meču Zurutuza je doneo veliku radost navijačima Sosijedada, da bi rezervista Karlos Vela duplirao prednost samo deset minuta kasnije.

Pokušavao je Real da smanji prednost Sosijedada do kraja meča, ali ''Galaktikosima'' apsolutno ništa nije polazilo za nogom, ponovo su razočarali svoje navijače na početku sezone, ostalo je čak 4:2 za tim iz Baskije.

Golove sa ovog meča pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke