Primera - Silesen ne može sam protiv svih, šou Benzeme za pobedu Reala!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 18.06.2020.
23:57
Izvor: Sportske.net

Madriđani dosta efikasniji posle pauze.

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Zidanovi momci "preživeli" prvo poluvreme i rešili susret u drugom delu igre, golove postigli Benzema dva i Asensio (3:0)

Domaćin je krenuo ofanzivno od samog početka.

Maltene svaki šut Zidanovog tima je morao da brani večeras raspoloženi Silesen. Azar se izdvaja kao igrač koji ponajviše muči odbranu Valensije, ali bez ikakvog učinka, Holanđanin na golu "slepih miševa" briljira.

Na drugoj strani preti Rordrigo.

Španac pogađa stativu posle asistencije Gomeza, da bi u 21. minutu dao i gol. Nastalo je slavlje, ali VAR se umešao i dosudio čistu ofsajd poziciju Maksija Gomeza koji je ponovo kasni sa izlaskom.

U nastavku se nastavljaju napadi Reala, Karvahal je imao nekoliko pokušaja, ali Silesen na visini zadatka.

U drugom poluvremenu Madriđani ponovo imaju inicijativu, ali ponovo se pokušava sa distance. Serhio Ramos je uputio šut, Silesen nastavlja sa odbranama.

A onda u 61. minutu ni Silesen ne pomaže. Dupli pas Modrića i Azara, Belgijanac upošljava Benzemu da bi napadač Reala bio siguran za 1:0.

74. minut donosi 2:0 za Madriđane, Asensio nije ni minut na terenu i odmah postiže gol na odličnu asistenciju Mendija.

Benzema odličnu partiju kruniše fenomenalnim golom u 86. minutu, prava minijatura 'devetke' Reala za 3:0. Valensija ostaje ubrzo sa igračem manje, Li neoprezno reaguje i startuje na Ramosu što mu donosi direktan crveni karton.

Baner 2

        
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bádr Hari
Friday, 19.06.2020
09:16

i po obicaju Real dao 3 gola iz ofsajda da bi nama maloletnim fanovima Messija zagorcao zivot. :D

avatar
Mirjevac
Friday, 19.06.2020
00:31

Hahahaha, postavis sudiju koji navija za real i onda ladno pobedis! Sudija koji ocevidno i uvek sudi za real, ponistio cist go Valensije i to ponistenje cistog gola je demoraliuisalo i ubilo igrace Valensije i onda je lako realu da pobedjuje! Real uvek tako i pobedjuje, sa sudijama a ne sa dobrom igrom!

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 19.06.2020
00:04

Kakav gol Benzeme

avatar
Badr Hari
Thursday, 18.06.2020
23:58

Hahaha, kakva pljačka sa poništenim golom Rodriga. :D Sjajna reakcija Sancheza u tom 21. minutu, naravno bez VAR linija kao što to običaji nalažu na Realovim utakmicama. Prirodno je Sanchez omogućio Kazemiru da razbija i bez žutog, a kamoli crvenog kartona, al' bar zato igraču Valensije pokaza direktan crveni nakon prvog faula. :D:D:D