Problemi za Fjorentinu zbog Milenkovića

Autor: Nemanja Janošev
sreda 28.07.2021.
15:45
Izvor: Sportske.net

Budućnost srpskog štopera je neizvesna.

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Srpski štoper Nikola Milenković silno želi da promeni sredinu ovog leta i napusti Fjorentinu.

Klub sa "Artemio Frankija" je već prežalio odlazak Milenkovića i poštuju njegovu odluku iako ne bi imali ništa protiv da ga zadrže. Međutim, kako mu je ostala još jedna godina ugovora, Fjorentina ne može da se nada velikom obeštećenju za njega. Zapravo, cene ga na svega 15 miliona evra iako su pre godinu dana mogli da inkasiraju duplo više.

Ono što je veliki problem za "violu" jeste to što, prema pisanju "La Nazione", na adresu Fjorentine stizale su samo ponude manje od 10 miliona. Za štopera takvog kalibra, u današnjem fudbalu, klubovi zarađuju basnoslovni novac, čemu su se nadali i u taboru "ljubičastih" kada je Milenković u pitanju, ali po svemu sudeći, moraće da se zadovolje "sićom".

Mogućnost da Milenković ostane u dresu ovog italijanskog kluba su minimalne, Juventus, navodno, prati situaciju i za mali novac mogli bi da dobiju pouzdanog štopera, ali Fjorentina radije ne bi ponovo da prodaje svojim rivalima iz Serije A, već u inostranstvo.

Na upravi kluba je sada da izdejstvuju što veću moguću cifru i igraće se na tu kartu i izvesno je, neće odoleti ni ukoliko stigne ponuda od kluba iz Italije.

Pisali smo već da je Milenković među opcijama za Totenhem, ali prvi izbor "pevaca" u ovom trenutku je Atalantin Kristijan Romero.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke