Procurelo - Mane najplaćeniji Afrikanac na svetu i to takođe "tera" Salaha?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 28.06.2022.
08:40
Izvor: Sportske.net

Čeka se odgovor Liverpula...

FC Bayern
FC Bayern

Povezane vesti

Sadio Mane je prešao u Bajern Minhen, a danas su procurele informacije o njegovim primanjima.

Kako je otkrio pouzdani Bild, Mane će zarađivati 19,8 miliona evra bruto, čime će biti odmah ispod Roberta Levandovskog.

Zanimljivo, sa tom platom, Mane postaje najplaćeniji afrički fudbaler i to dodatno stvara pritisak i na Liverpul.

Engleski mediji su povukli paralelu kako je Liverpul u problemu zbog svoje finansijske hijerarhije i što ni po koju cenu ne odstupa od nje. 

Upravo je Bajern Minhen bio klub poznat po čvrstom finansijskom stavu u svlačionici, ali je sada Mane kao novajlija odmah preskočio Tomasa Milera i Manuela Nojera. 

Liverpul i Salah su i dalje daleko od dogovora, ponuda i potražnja nisu ni blizu i zato se spekuliše se da će Egipćanin napustiti klub.

Neki čak veruju da bi to moglo  da se desi i ovog leta, u slučaju prave ponude, ali Salahova namera je da ostane do kraja ugovora i da onda ode kao slobodan. 

Otkrivanje Maneove plate dodatno stvara pritisak u Liverpulu, poređenja radi, Senegalac je na "Enfildu" zarađivao tri i po puta manje nego što će sada u Bajernu, pa će biti zanimljivo pratiti dalji rasplet oko Salaha.

Inače, AdmiralBet već sada nudi gomilu specijala pred novu sezonu u Bundesligi, a kvota da Bajern ponovo postaje šampion je čista "sigurica" - 1,21 i možete je odigrati odmah.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke