Procureo sav prljav veš - Svlačionica smenila Setijena, u igri dva imena! Novi trener do vikenda?

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 29.06.2020.
16:25
Izvor: Sportske.net

Iz sata u sat pojavljuju se samo nove i sve lošije vesti o stanju u Barseloni.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Kike Setijen je već "bivši", prenose brojni pouzdani i izvori bliski katalonskom klubu.

Pisali smo već i tome šta je imao Luis Saurez da kaže posle remija u Vigu, a pojavio se i snimak kako je Lionel Mesi "iskulirao" asistenta Edera Sarabiju na tajm autu protiv Selte.

ESPN danas prenosi kompletnu priču o raspadu sistema u Barsi, a upravo je Sarabia jedan od krivaca za lošu atmosferu.

Navodno, Mesi i Luis Suarez i predvode "staru gardu" koja od početka nije "kliknula" sa trenutnim stručnim štabom, a i dalje je karakter Sarabije glavni problem. Mesi i Suarez su navodno na nedeljnom treningu posle Viga odbili da pričaju sa pomoćnim trenerom i zahtevaju komunikaciju sa Setijenom.

Sarabia ima "vruć" karakter, neretko viče i psuje, što se  igračima od prvog dana ne sviđa i Mesi i Suarez navodno uopšte ne komuniciraju sa njim.

Sada se tu umešao i Ter-Štegen koji je izrazio nezadovoljstvo novim trenerom golmana Jonom Paskuom, i smatra da je Valverdeov Hose Ramon de la Fuente bio mnogo otvoreniji i bolji za saradnju.

Ni tu nije kraj, ESPN prenosi da su se igrači razbesneli zbog Setijenovih reči prema Arturu na konferenciji pred Seltu, kada je rekao da Brazilac nije ni prvi ni poslednji koji nije ispunio očekivanja. Artur je nakon toga otišao u Torino i potpisao ugovor sa Juventusom, pa se stiče utisak da je Setijen samo marioneta uprave.

Nakon članka ESPNa, pojavio se niz novih vesti pouzdanih novinara iz Katalonije koji pišu da je samo pitanje trenutka kada će Setijen dobiti otkaz. Navodno, više članova uprave je već "diglo ruku" za njegovu smenu.

baner 13

Ali šta dalje?

Neki pišu da će Barsa još jednom pokušati da dovede Ćavija i to ovog leta, a podsetimo da se juče pojavila njegova nova izjava da jedva čeka dan da dođe na Kamp Nou, ali da smatra da je sledeće leto, posle predsedničkih izbora pravi trenutak.

Barsa ima i plan B i dolazi baš iz Barselone B, a u pitanju je Garsija Pimienta, i on njemu smo pisali juče, on je u klubu 15 godina i zna u dušu kako funkcioniše katalonski gigant.

Realna opcija je da Pimienta dobio prekomandu u prvi tim, a da potom narednog leta, posle izbora, Ćavi bude trener novog predsednika Viktora Fonta, koji je prema ranim prognozama prvi kandidat.

Barsa dočekuje Atletiko Madrid u utorak i ukoliko ne pobedi, titula je i definitivno izgubljena, pa ko zna, možda Pimienta dobije posao za poslednjih pet kola da uigrava tim za Ligu šampiona u avgustu. 

Sve je više glasina i naznaka da je još jedan kiks dovoljan za novu smenu trenera...

Baner 3

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Monday, 29.06.2020
21:54

Atletiko im je već jednog smenio u januaru, a drugoga će sutra. Međutim odavno su kola krenula nizbrdo i Garsija ih svakako neće zaustaviti. Negde pre korona pauze sam bio prilično siguran da će Barsa ispasti u 1/4 finalu LŠ, a sada je gotovo izvesno da će ispasti u 1/8 finala.

avatar
Бојовић Милан
Monday, 29.06.2020
18:38

Vratite Valverdea, molim vas!

avatar
Amalainter
Monday, 29.06.2020
18:10

Dosla sve na svoje.. 😂
Jos da odu Mesi i company,pa malo ih stegne FFP i da zavrse kao Milan i Inter pre par godina..pa da vidimo kako ce se oporaviti..

avatar
Crveni Lucifer
Monday, 29.06.2020
17:13

Koja smejurija od kluba, a lepo sam ih upozoravao da je ovaj vozac ferbusona dobar samo za njivu, lupali badr hari i ova barsina decurlija po 30 minusa ali izgleda da je i njima konacno postalo jasno