Projekat koji se ne odbija - Mesiju ugovor od 10 godina i kako se otvara mesto za Halanda?!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 28.04.2021.
22:07
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva ponuda koja bi uskoro mogla da bude na stolu.

EPA-EFE/Jose Manuel Vidal
EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Povezane vesti

Gde će igrati sledeće sezone Lionel Mesi verovatno ne zna ni sam Lionel Mesi, kao ni njegov otac Horhe koji je često na sastancima sa predsednikom Laportom, poslednji je bio pre nekoliko dana kada su razgovarali o produžetku ugovora. 

Šta je Laporta spremio Mesiju?

Mesijev otac je bio veoma razumljiv, zna u kakvoj je situaciji klub i verovali ili ne, Lionel bi imao samo polovinu sadašnje godišnje plate u prvoj godini ugovora i naravno, nije to mamac za Argentinca. 

Igrao bi još godinu dana u Barseloni, a potom bi usledio prelazak u MLS ligu gde bi igrao za Bekamov tim u Majamiju, Inter, da bi nakon završetka karijere bio deo Barseloninog dugoročnog projekta, ali kao funkcioner ili trener, u zavisnosti od preferencija Mesija, i imao bi uovor, dakle, sve do 2031. godine. 

Laporta smanjenjem Mesijeve plate želi da stvori prostor za Halanda čije dovođenje u ovakvom razvoju situacije ne deluje daleko. 

Svi pouzdaniji mediji koji prate Barsu su preneli ove informacije, a nadamo se da će se više znati u narednih nekoliko dana. 

Uglavnom, vreme prolazi, Mesi je sve bliži isteku sadašnjeg ugovora...

Danas ste mogli da čitate o planovima Barselone i o tome kako PSŽ želi da u svojim redovima vidi Mesija, detaljnije OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke