Projektil Čuamenija "zaledio" Rajkovića, kombinovani Real slavio na Majorci!

Autor: Lazar Nikolić
subota 13.04.2024.
20:19
Izvor: Sportske.net

Na terenu za domaćina bila čak trojica srpskih reprezentativcaca.

EPA-EFE/MIQUEL A. BORRÀS
EPA-EFE/MIQUEL A. BORRÀS

Povezane vesti

Fudbaleri Real Madrida savladali su Majorku kao gosti sa 1:0 u meču 31. kola španske Primere.

Trener "kraljevskog" kluba promešao je karte danas i odmarao nekolicinu nosilaca igre pred revanš meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Mančester sitija, ali trijumf nije izostao.

Za ekipu Majorke večeras su od prvog mintua u timu bili srpski čuvar mreže Predrag Rajković i njegov sunarodnik u srcu odbrane Matija Nastasić, dok je šansu sa klupe dobio Nemanja Radonjić.

Sasvim dobro je finalista Kupa Kralja parirao lideru na tabeli i aktuelnom šampionu u prvom poluvremenu, a Railjo na isteku pola časa mogao Majorki da donese vođstvo, dok je prečku Rajkovićevog gola uzdrmao Belingem samo nekoliko minuta kasnije.

Trenutak odluke dogodio se u 48. minutu kada je vezista Madriđana Oreljan Čuameni uputio razoran udarac sa oko 30 metara i ostavio nepomičnog Rajkovića da pogledom isprati kako lopta ulazi u njegovu mrežu.

Sve je moglo biti rešeno u 61. minutu kada se ofanzivac Reala Brahim Dijaz spetljao u izglednoj prilici, a Rajković paradom sačuvao svoj gol. 

Do kraja utakmice domaćin je imao priliku da izjednači preko Dardera, ali je čuvar mreže Reala Lunin dobro intervenisao i osigurao bodove prvaku, koji sada ima 11 bodova više i utakmicu više u odnosu na drugoplasiranu Barselonu. Majorka je 15. sa 31 bodom.

Пласман обезедио Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke