Promenili ploču, sa dva pojačanja Juve uzima titulu?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 24.01.2021.
10:42
Izvor: Sportske.net

Pre sedam dana su bili otpisani, danas je situacija drugačija, da li su ih prerano otpisali?

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Juventus su milanski klubovi vratili u trku. Naime, mediji su promenili ploču, od toga da će "Zebre" predati sigurno titulu do toga da bi Juventus mogao da se ponovo bori za krunu.

Remi Intera i pobeda Atalante nad liderom, znače da bi Juventus ako dobije dva meča manje mogao da se primakne milanskim klubovima na tri, odnosno dva boda. Prvenstvo je dugo, igraće kod kuće i sa jednima i sa drugima, mada domaći teren ne znači neku veliku prednost bez navijača ili sa malim brojem srećnika koji će biti na tribinama eventualno tokom proleća.

Ali, da li Juventus ima šansu?

Mediji smatraju da bi klub mogao da reaguje i da u prelaznom roku ipak pojača ekipu, smatraju da je preko potreban plejmejker, ali kako ubediti Sasuolo da im pozajmi Lokatelija sa otkupom na kraju sezone. On je igrač koga je Pirlo želeo po svaku cenu, ali klub nije imao novca.


Još jedno ime koje se pominje je napadač, Edin Džeko. On je izgubio bitku sa Fonsekom, sada je na tribinama, ali teško je verovati da bi pristao da ode, ako mu ne ponude ugovor, odnosno samo na pozajmicu. Jer, Džeko ima ogromnih 7.5 miliona evra, polovina od te sume za četiri ili pet meseci bi bila zaista previše, pa se i dalje veruje da će "Stara dama" tražiti jeftinijeg igrača na mestu napadača, odnosno alternativu za Moratu.

Pominjan je Vilijan iz Sosijedada, ali je njega Mendeš odveo u Vulvse.

Juventus inače danas protiv Bolonje može da računa na De Lihta koji je preležao koronu, atmosfera je bolja posle osvojenog Superkupa, ali jednostavno današnji meč moraju da dobiju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Sunday, 24.01.2021
18:42

Naravno da Juve uzima titulu i tu nema nikakvog razloga za znak pitanja na kraju naslova jer Juve ima najboljeg u ovom veku, a i šire, koji im je sam doneo i prethodna 2 Skudeta, što Juve nikada nije osvojio bez njega. 😂 A Lokateli i Džeko su samo dvojica u nizu fudbalera potrebnih da bi izlizani sam osvojio još jedan Skudeto za Juve, a možda i LŠ ako bude još tih smetača, jer kao što znamo izlizani je najjači kada ima najviše onih koji mu smetaju bilo da su iz protivničkih ekipa ili iz vlastite. 😂😂😂