Propao Al Nasrov projekat od pola milijarde, Ernan Krespo piše istoriju u azijskoj LŠ!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 11.03.2024.
23:16
Izvor: Sportske.net

Kakav revanš, sedam golova i poraz Al Nasra.

Povezane vesti

Fudbaleri Al Nasra eliminisani su iz Lige šampiona Azije, pošto je nakon boljeg izvođenja penala bolji bio Al Ain. 

U prvom meču Al Ain je slavio 1:0, ali je Al Nasr večeras uspeo da dođe do pobede rezultatom 4:3 i to golom Kristijana Ronalda iz penala u 118. minutu. Ipak, u penal seriji, čak trojica igrača Al Nasra bila su neprecizna, pa je tako klub koji je uložio sigurno pola milijarde što na obeštećenja, što na plate svojih igrača, doživeo krah u Ligi šampiona. 

Al Ain je i večeras šokirao Al Nasr u prvom poluvremenu, kada je Rahimi postigao dva gola u 28. i 45. minutu i tada je delovalo da Ronaldo i drugovi ne mogu da se vrate.

Ali, u poslednjim trenucima prvog poluvremena, Sadio Mane je asistirao Garibu za 1:2. 

Na startu drugog dela igre Eisa je postigao autogol i Al Nasr je stigao do 2:2 i tada mu je samo gol nedostajao za produžetke. 

Kada je Aleks Teljes postigao gol u 72. minutu, navijači su bili u transu verujući da će se Al Nasr konačno vratiti i prelomiti meč.

Međutim, do kraja nije bilo promene rezultata, pa je duel posle ukupnih 3:3 otišao u produžetke. 

Novi šok za domaće desio se u 98. minutu kada je direktan crveni karton dobio Jahja. Sa igračem više, Al Ain je izjednačio na 3:3 u 103. minutu golom Al Šamsija.

Domaći se i dalje nisu predavali, a i sa igračem manje su uspeli da dođu do penal serije i to baš sa "kreča". Ronaldo je pokazao da je uvek siguran kada je najvažnije, pogodio je u 118. minutu za 4:3 i odlazak u penal seriju.

Međutim, Marcelo Brozović i Teljes bili su neprecizni u prve dve serije, dok su na drugoj strani pogađali Rahimi i Kaku. Jeste Ronaldo pogodio u trećoj, ali kada je u četvrtoj Otavio poslao loptu daleko od gola, tim Ernana Krespa počeo je slavlje za istorijski plasman u polufinale. 

Penal seriju pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke