Proradio Bajernov "revolveraš" od 100.000.000, Kejn rastužio Veljkovića u Bremenu!

Autor: Ivan Cvetković
petak 18.08.2023.
22:28
Izvor: Sportske.net

Englez obeležio susret sa Verderom.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Bajern Minhen je ovoga leta postavio klupski rekord kada su u pitanju kupovine kada je stigao Hari Kejn, a doskorašnji kapiten Totenhema prikazao se večeras u najboljem mogućem svetlu.

Bavarci su na otvaranju Bundeslige ostvarili ubedljivu pobedu u Bremenu gde je rezultatom 4:0 poražen Verder za koji je čitav meč odigrao i reprezentativac Srbije Miloš Veljković.

Gosti su poveli već u četvrtom minutu, brzu kontru je svojim pravovremenim dodavanjem dodatno ubrzao upravo Kejn, lopta je stigla do Liroja Sanea kojem nije bilo teško da matira nemoćnog Pavlenku.

Pet minuta kasnije, "zeleni" su uspeli da postignu pogodak, ali je on poništen zbog ofsajda u kojem se našao Filkrug.

Zaigrao je Verder nešto odvažnije u drugom poluvremenu što je ostavilo dovoljno prostora izabranicima Tomasa Tuhela, a to je najbolje iskoristio upravo Hari Kejn.

Igrao se 75. minut kada je reprezentativac Engleske dobio loptu od Dejvisa i mirnom završnicom duplirao vođstvo Bajerna u Bremenu.

Na 3:0 povisio je Liroj Sane svojim drugim golom u 90. minutu susreta, a konačan rezultat postavio mladi Matis Tel u četvrtom minutu nadoknade vremena.

Kejn je danas probio led kada su u pitanju golovi, navijači ih tek očekuju...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke