"Prošli put smo ih pobedili bez Kazemira!" Ten Hag ima tri rešenja za Odegarda!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 20.01.2023.
17:39
Izvor: Sportske.net

Prethodni meč je dobio Mančester junajted i to zahvaljujući fenomenalnom Rašfordu koji je odigrao sjajno, šta će biti ovoga puta?

EPA
EPA

Povezane vesti

Ostaje da sačekamo nedelju, ali je jasno da ni ovoga puta neće biti Kazemira koji je suspendovan za taj meč. 

Svi su u neverici gledali situaciju kada Kazemiro dobija žuti karton u finišu meča protiv Kristal Palasa, svima je jasno da se radi o fenomenalnom igraču koji je od ekstremne važnosti za Mančester junajted u ovoj sezoni i da je neko ko se uigrao sa ostatkom tima. 

"Prethodni put smo pobedili Arsenal bez Kazemira", rekao je Ten Hag. 

"Ovoga puta ćemo morati ponovo", rekao je on. 

Ono što je jasno jeste da Ten Hag nema adekvatnu zamenu, odnosno igrača koji tako dobro čita igru i koji ima pas kvaliteta Kazemira, ali ima načina da se sve to nadomesti. 

Sa druge strane, Arsenal je razvio najbolji vezni red u Premijer ligi predvođen Martinom Odegardom, tu su još Tomas Parti i Granit Džaka.

Ten Hag ima opciju Freda kojeg bi mogao da upari sa Eriksenom u sredini terena, a druga opcija jeste da počne sa Mektominejom i Eriksenom i dodatnim igračem na sredini terena u vidu Freda koji bi bio malo povučeniji čime bi se nadomestio nedostatak Kazemira na sredini terena, ali bi imali manje opcija u napadu jer bi trojica ispred bili samo Bruno, Rašford i Entoni. 

Postoji i opcija sa Lisandrom Martinezom koji bi mogao na sredinu terena, kao zadnji vezni pored Eriksena, što ne bi bio prvi put za Ten Haga. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke