Protesti u Atini zbog Jovanovića, navijači brane srpskog stručnjaka

Autor: Filip Rodic
sreda 27.12.2023.
12:00
Izvor: Sportske.net

Veliko nezadovoljstvo među "zelenima".

pao.gr
pao.gr

Povezane vesti

Smena Ivana Jovanovića i imenovanje čuvenog turskog stručnjaka Fatiha Terima za novog trenera Panatinaikosa neće proći mirno i neprimetno.

Navijači Panatinaikosa su namerili da izađu na ulice i protestuju zbog smene srpskog stručnjaka, kom su davali apsolutnu podršku. Najavljeno je da će ići do glavnih prostorija kluba kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo.

Terim je prvi turski trenera u istoriji FK Panatinaikos. Njegov zemljak Ergin Ataman je od ove sezone na klupi košarkaškog kluba. 

Srbin je na klupu "zelenih" došao na leto 2021. godine, podigao ekipu koja je tavorila u sredini tabele grčke Superlige, prošle sezone je bio jako blizu da osvoji titulu, ali je izgubio šampionsku trku u foto-finišu od AEK-a, dok je ove sezone ponovo doveo ekipu u borbu za osvajanje prvenstva, jer PAO posle 15 odigranih kola zauzima drugo mesto sa 34 boda, što je samo jedan manje od lidera PAOK-a.

Panatinaikos je podbacio u Ligi Evrope i bio poslednji na tabeli grupe F sa četiri boda. Završio je iza Viljareala, Rena i Makabija iz Haife.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke