Prozivke Sitiju iz komšiluka, Pep pravi tim od "beskičmenjaka"

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 10.05.2022.
14:20
Izvor: Sportske.net

Samo im je novac u glavi.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester sitija ostaće i ove sezone bez trofeja Lige šampiona, a ni izvesna odbrana titule u Premijer ligi neće im skiniti oreol "malog kluba" u koji igrači dolaze samo zbog novca.

Sa tim u vezi na red je došla i prozivka nekadašnjeg defanzivca Mančester junajteda Patrisa Evre, koji je igračima ljutog rivala njegovog bivšeg kluba zamerio što ne poseduju karakter, već što na "Etihad" dolaze isključivo radi novca.

"Sitiju je potreban lider, ali Gvaridola ne želi lidera. On ne želi igrače sa karakterom. On je lider", rekao je Evra za Marku.

Dodao je da se to najbolje vidi kada krene po zlu na terenu i kada ne postoji igrač koji bi preuzeo odgovornost da "izvadi situaciju".

"On bira tim po svom ukusu od igrača koji nemaju karakter. To je radio i u Barseloni, jer želi da sve kontroliše. Kada stvari krenu loše, on je taj koji odlučuje", rekao je Evra dodajući da ga Siti podseća na PSŽ jer je sačinjen na novcu.

Na kraju je dodatno dolio ulje na vatru rečima zašto se igrači odlučuju za Siti.

"Naravno da Siti osvaja trofeje, ali igrači se isključivo odlučuju za ovaj klub zbog novca", zaključio je Evra koji je čak osam godina bio ljuti rival Sitiju u dresu Junajteda.

Sitiju su preostala još tri koraka do odbrane šampionske titule u Engleskoj, a prvi naredni biće već u sredu uveče na gostovanju Vulverhemptonu. Meč počinje od 21:15, a ukoliko verujete u goleadu kvota koju vam AdmiralBet nudi da oba tima daju gol iznosi 2,30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke