Pršti na "Velodromu", Nemci za dva minuta došli do velikog gola, ali je usledio ekspresni preokret Marseja!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 12.04.2018.
21:27
Izvor: Sportske.net

Sjajan meč u Francuskoj.

Beta/AP Photo/Claude Paris
Beta/AP Photo/Claude Paris

Povezane vesti

RB Lajpcig je na svom stadionu pre nedelju dana savladao Marsej sa 1:0, pa su u meč u trećoj evropskoj luki ušli sa minimalnom prednošću.

Ipak, nakon samo dva minuta igre, Ogustan se sjajano snašao u kaznenom prostoru Olimpika, prosledio je loptu do Brume, a ovaj vara Pelea za prednost Lajpciga od 0:1.

U tom trenutku, Marsej je morao postigne tri gola da bi prošao dalje, produžeci su automatski bili isključeni kao opcija.

Ipak, za samo četiri minuta domaći fudbaleri poravnavaju rezultat, u gužvi nakon kornera najbolje se snašao Mitroglu, 1:1.

Samo tri minuta kasnije, sjajna šansa za Sansona, sjajno je prihvatio loptu nakon centaršuta sa leve strane, njegov udarac skida Gulači, lopta mu se ponovo odbija, još jednom šutira, ali Gulači ponovo brani.

Sanson se već uhvatio za glavu, ali nije video na na ovaj odbitak sada naleća Sar, koji za razliku od njega vara mađarskog čuvara mreže i dovodi Marsej u situaciju da im je potreban jedan gol za plasman u polufinale.

Sjajan početak meča na "Velodromu", nema sumnje da će prštati i u nastavku, kako su se samo par minuta nakon drugog gola domaćin fudbaleri ova dva tima i pokačili, ali srećom, strasti su se brzo smirile, te nije došlo do većeg incidenta.

Igrao se 17. minut kada su došli i do željenog trećeg gola, sjajan gol je postigao Paje, ali ga je glavni arbitar poništio zbog navodnog faula koji je prethodio pogotku francuskog reprezentativca.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke