Prve naznake - Dobijamo EURO 2021, šta je sa LŠ i LE?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 12.03.2020.
21:38
Izvor: Sportske.net

Kroz pet dana veliki sastanak, ali posredstvom video tehnologije.

EPA/DOMINIC FAVRE
EPA/DOMINIC FAVRE

Povezane vesti

Fudbal u Evropi polako staje. Italija i Španija su već suspendovale svoje lige, pojedini timovi iz pomenutih zemalja neće ni igrati evropska takmičenja ove i naredne nedelje iz predostrožnosti zbog korona virusa.

L'Ekip javlja da će se konačne odluke doneti 17. marta, diskutovaće 55 čelnika svih evropskih tela, ali putem video linka.

Francuski list tvrdi da je jedna odluka sigurna - umesto EURO 2020 imaćemo EURO 2021!

Prvenstvo Evrope bi trebalo da počne juna ove godine, zbog virusa klubovi već imaju sijaset mečeva za nadoknadu, pitanje je kako će se to izbalansirati ako imamo i evropsko takmičenje. Drugi razlog odlaganja EURA jeste što je sam turnir zamišljen da se igra u više država, što je zbog virusa sada prosto neizvodivo.

baner

Odluka oko evropskih klupskih takmičenja i dalje ostaje nepoznanica. Večeras su otkazani mečevi u Sevilji i Milanu, dok naredne nedelje nećemo gledati revanše susreta Juventus - Lion i Mančester Siti - Real Madrid.

Čelnici Hetafe su prema pisanju Skaj Sporta potvrdili da je UEFA predložila da se umesto dva igra samo jedan meč između španskog tima i Intera, takva opcija verovatno važi i za par Sevilja - Roma.

Videćemo do kakvog rešenja glavni ljudi fudbalske Evrope mogu da stignu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 12.03.2020
22:44

HetafeA. Kakva je to glupost da se igra samo jedan mec, a da nije rec o finalu, manite me toga...