Prvi čovek Napolija opet pecnuo Juve

Autor: Aleksa Blaćanin
ponedeljak 19.11.2018.
21:14
Izvor: Sportske.net

Retko kad propusti priliku da ih pomene.

EPA/CESARE ABBATE
EPA/CESARE ABBATE

Povezane vesti

Približava se zimski prelazni rok, pa tako medije sve više zanima da li se sprema neki veliki transfer?

Predsednik Napolija je odgovorio da su oni spremni za naredni prelazni rok, da imaju plan, ali da neće otkriti koga će dovesti u januaru.

Prvi deo odgovora je bio sasvim logičan, ali onda je usledio drugi, u kome De laurentis nije mogao a da ne spomene svog velikog rivala.

"Napoli je fantastičan klub, privlači brojne igrače. Gde god da odem, ljudi pričaju pozitivno o nama, pogotovo u inostranstvu. Trenutno smo 19. tim na svetu, nemamo dugove, predstavljamo odličan model. Možda nećemo pobediti Juventus, ali ko to zna, prošle godine smo bili jako blizu. Ali sa tim prometom koji Juventus ima, čak i ja bih osvojio 10 naslova Serije A! Mi smo često bili vrlo blizu takvom timu", rekao je De Laurentis.

Nakon ovoga je usledilo pitanje vezano za stadion:

"San Paolo? Ja ne idem tamo jer ne vidim ništa iz mog sektora. Opština od 1990. nije uradila bilo šta da se ovaj stadion renovira. Kada me pitaju da idemo na neko drugo mesto? Potrebno mi je 2 sekunde da kupim zemlju i 18 meseci da izgradim novi stadion, ali ovo je Maradonino pozorište. Jedini važan deo istorije Napolija, prošlosti koju ne želim da zaboravim."

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Uncle Fester
Wednesday, 21.11.2018
08:58

ovaj lik jedino umije da pravi filmove i da zarađuje na prodaji napolijevih igrača, on pojma nema o fudbalu. Imao je ogromnu sreću što je prije par godina Berluskoni odbio da dovede za trenera Sarija jer je komunista, pa je doveo Mihajlovića a Sari je napravio čudo u Napoliju, u suprotnom bismo gledali jedan prosječan Napoli kakav je i bio i kakav će i biti za dvije godine opet!!!!

avatar
Japanac
Tuesday, 20.11.2018
00:22

Rivali Juventusa su MIlan i Inter...kakav Napoli 1-2 skudeto imaju...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 20.11.2018
08:48
avatar
REAListaee
Monday, 19.11.2018
23:48

Kako je ovo tezak i smoren lik

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 19.11.2018
22:37

Eci-peci-pec, anjeli (je) mali zec.