PSŽ čeka Mbapea, a onda kreće plan "B", ovo su imena!

Autor: Boris Jovanović
sreda 18.05.2022.
09:11
Izvor: Sportske.net

Šta se dešava u Parizu, protivrečne informacije...

EPA-EFE/Ian Langsdon
EPA-EFE/Ian Langsdon

Povezane vesti

Kilijan Mbape odlazi, ili ne?

Čeka se i dalje konačan odgovor, u Realu tvrde da je gotovo, blizak prijatelj Makrona i verovatno budući ministar sporta u vladi Elizabet Born, Karl Olive sinoć je objavio da će fudbaleri ostati u PSŽ.

Kasnije je izbrisao tvit, suočen sa gomilom uvreda.

U pozadini PSŽ sprema prelazni rok, iako se navijači Barselone nadaju, od povratka Mesija nema ništa, a ostaje i Nejmar.

Treba kompletirati napad, utekao im je Levandovski, a čini se da bi mogli da se okrenu ili Nunjezu ili Lautaru Martinezu koji će biti papreni. Pogba pregovara sa Juventusom, ali u Parizu ne brinu, Juve nije ni blizu sume koju oni mogu da garantuju fudbaleru Mančester Junajteda.

Situacija je takva da je sve vezano za Mbapea. Čim bude objavljen njegov odlazak, klub će se razleteti za pojačanjima, u isto vreme probati da se oslobodi još nekoliko igrača.

Ne isključuju ni dolazak Kristijana Ronalda kao marketinški potez, ali za sada ima malo pristalice te opcije u samom klubu, iako Leonardo naginje takvom rešenju.

Sve u svemu, treba sačekati i novo ime na klupi, to verovatno neće biti ni Konte, ni Zidan, a sve više se priča da bi Konseisao iz Portoa mogao da preuzme palicu od Poketina. 

Klub će napustiti Di Marija, on je postigao dogovor sa Juventusom, pa se jedan deo istorije završava...

Sezona u Francuskoj se završava za vikend, PSŽ je prvak, Mbape će se verovatno oprostiti protiv Meca, a mnogi spekulišu da ne objavljuje odluku kako bi izbegao zvižduke i vređanja sa tribina. Mecu su bodovi potrebni za baraž, ali čini se da se PSŽ neće brukati na oproštaju od sezone. AdmiralBet izdvaja dobru kvotu na golove u duelu Strazbura i Marseja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke