PSŽ - Novi trener se zna, Poketinu bogatstvo, Nejmar mora da ustupi mesto?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 12.06.2022.
08:09
Izvor: Sportske.net

Pari Sen Žermen ima mnogo nerešenih pitanja...

EPA-EFE/Sergio Perez
EPA-EFE/Sergio Perez

Povezane vesti

Stvari se lagano rasčišćavaju u Pari Sen Žermenu. Poketino je bivši, doduše nije da ga je rastanak zaboleo, klub mu je isplatio 15 miliona evra pa punih džepova napušta Pariz gde mu se nije ni sviđalo.

Od Zidana nema ništa, ofanziva nije urodila plodom i Galtijer trener Nice, čovek koji je sa Lilom osvojio titulu pre dve sezone će preuzeti klupu.

Kakav bi tim mogao da ima?

L'Ekip je lansirao priču da francuski prvak želi Levandovskog kao brzo rešenje u napadu na evropsku krunu, da bi Poljak formirao strašan trio sa Mbapeom i Mesijem.

To bi značilo manju minutažu za Nejmara koga bi se klub oslobodio ali problem je njegova plata, čak i da je smanji, u slučaju da stigne neka velika ponuda što je malo verovatno, zainteresovanih nema.

Tako bi "Nej" u slučaju Poljaka ipak morao da se pomiri sa statusom najskuplje rezerve na svetu.

Štoper je prioritet, novi direktor Kampos je pregovarao sa Interom oko Škrinjara, jeftinije alternative su Kulibali, Gabrijel iz Arsenala i Pau Tores koga želi i Junajted, no fudbaler Viljareala bi najradije ostao kod kuće. 

Klub pokušava da vrati fantastičnog Nkunkua koga su pre tri godine prodali Red Bul Lajpcigu, ali je cena paprena, igrač koji je obeležio Bundesligu sa 20 golova i 13 asistencija (zvanično fudbaler godine u Nemačkoj) ima ugovor još dve sezone. 

Priča je da su "Bikovi" tražili 150 miliona evra, jasno kako bi "ohladili" Parižane.

Za sada stvari ne deluju baš obećavajuće za novog direktora, mora da dovede neku veliku zvezdu u napadu, ali i štopera i par veznih igrača, no cene, kada se raspituje PSŽ skaču u nebo. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke