PSŽ - Ovo su trener i pojačanja koja planira "direktor" Mbape!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 23.05.2022.
13:04
Izvor: Sportske.net

Sada je odluka u njegovim rukama...

 Mohammed Badra
Mohammed Badra

Povezane vesti

Naposletku Kilijan Mbape ostaje igrač Pari Sen Žermena. I direktor i centar, neki kažu i delimični vlasnik projekta. U Realu su ljuti, Francuz je ostao u Parizu, i zaista kada se pogleda novac, plus "kart blanš" u sastavljanju tima, nije mogao da odbije produžetak ugovora.

Sada se postavlja pitanje, posle otkaza Leonardu šta će PSŽ učiniti u prelaznom roku?

Izgleda da je Mbape zakasnio, da se Pogba odlučio za Juventus, ali sada niko ne sumnja da će se Parižani okrenuti ka francuskim reprezentativcima, Čuameniju i Dembeleu. Ovaj prvi bi trebalo da bude predmet rata sa Realom, a što se tiče Dembelea, on je slobodan igrač, ali je bliži produžetku ugovora.

Videćemo da li Mbapeov poziv menja sve, ne samo za Dembelea, već i samog Zidana. Francuski mediji tvrde da Zizu neće promeniti mišljenje i da bi PSŽ mogao da se okrene Rubenu Amorimu kouču Sportinga koji ove godine nije uspeo da odbrani titulu.

Pominjan je i Konseisao, ali navodno Parižani su se odlučili za Amorima koji je radio u Bragi pre "Lavova". 

Nema ponuda za Nejmara, a priče da klub želi da ga se oslobodi nisu potvrđene, jasno je da ga neće pustiti bez ugovora, mada je navodno ljut jer Di Marija nije dobio produžetak. 

Klub će napustiti, odnosno PSŽ će probati da ih se osloboidi, Draksler, Paredes, Kurzava, Ikardi, Dialo, Riko, Dagba. Mogli bi da budu prodati Erere i Gaje.

Navodno, Mbape je od kluba tražio da dovedu i Kantea iz Čelsija kome 2023. ističe ugovor. 

Danas će Mbape više pričati o ostanku, dok iz Madrida stižu poruke da je pogazio reč...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke