PSŽ posle Ramosa ide i po PETOG! Da, ovo je tim snova!

Autor: Sportske Net
četvrtak 08.07.2021.
11:42
Izvor: Sportske.net

Ne, od ovog ne može jače.

Povezane vesti

Pari Sen Žermen je opet pomerio sve granice na fudbalskom tržištu.

Ranijih godina navikli smo da Naser Al-Kelaifi razbija kasu i dovodi najskuplje igrače na tržištu i troši na stotine miliona, ali ovog leta je druga priča.

Zamislite samo tri pojačanja bez obeštećenja u jednom letu - Vajnaldum, Donaruma i Serhio Ramos! Uz to, stigao je i Ašraf Hakimi za 70 miliona evra.

U prevodu, takva četiri top pojačanja za potrošenih samo 70 miliona evra je već leto iz snova.

Ali, tu nije kraj, jer šlag na torti bi vrlo lako mogao da bude - Pol Pogba!

Brojni pouzdani izvori pišu da je sve izvesnije i da je Pogba sve otvoreniji ka ideji da se vrati u domovinu. 

Junajted nije opcija i moraće da ga proda ovog leta, jer je ušao u poslednju godinu ugovora, a navodno, PSŽ je spreman da čeka i do samog kraja prelaznog roka kako bi ga doveo za sumu od svega 50-60 miliona evra.

U tom slučaju, Maurisio Poketino neće imati slabu poziciju, a kako ima i ofanzivnog vingera Hakimija, te trojicu paklenih štopera, mogao bi lako da igra i u formaciji 3-5-2, a koja bi bila ultraofanzivna i izbalansirana.

Za ovo je ipak preko potrebno da Kilijan Mbape ostane i da on i Nejmar budu zajedno tandem u napadu, a Anhel Di Marija bi mogao da se oproba na kontra strani kao levi vinger, mada je tu i defanzivniji Huan Bernat, te Kurzava.

Sve u svemu, na papiru ovo deluje kao tim snova, ali vrlo lako bi mogao da bude i na terenu, jer zaista deluje da može da bude i izbalansiran i da igra u oba smera. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke