PSŽ-u gubi strpljenje, određen rok da se Mbape izjasni

Autor: Aleksandar Golubović
petak 26.02.2021.
11:30
Izvor: Sportske.net

Francuzu curi vreme.

 EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Budućnost talentovanog francuskog fudbalera Kilijana Mbapea u PSŽ-u i dalju je neizvesna, a sudeći prema pisanju španske Marke momenat odluke se približio.

Članu generacije svetskih šampiona sa reprezentacijom Francuske ugovor ističe na leto 2022, pa je ova godina ključna da se odredi koliko će dugo ostati na "Parku prinčeva".

Sportski direktor "svetaca" Leonardo rekao je dan ranije u intervjuu za "Parizijen" da se približio momenat odluke za hitronogog fudbalera, a Marka javlja da bi bilo poželjno da Mbape preseče do 10. marta.

Toga datuma se igra revanš meč osmine finala protiv Barselone, koji bi za francuskog šampiona trebalo da bude formalnost ako se zna da su zahvaljujući het-triku Mbapea slavili na Kamp Nou sa 4:1.

Sve je podložno promeni, ali ako se zna da je do tada ostalo nepune dve nedelje jasno je da se momenat odluke približio.

Podsetimo, nakon het-trika u Barseloni Mbape je rekao da je privržen PSŽ-u, ali da već duže vreme razmišlja gde će da nastavi karijeru.

Za sada se Real Madrid ističe kao najozbiljniji kandidat, ali za to će morati da izdvoji čak 200 miliona evra, koliko PSŽ traži na ime obeštećenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Friday, 26.02.2021
15:08

A zar nije rekao da nece produziti ugovor nego ce sacekati 2022. i otici kao slobodan igrac? Ili ste to izmislili pa zaboravili?