PSŽ u nevolji, drhte zbog Mbapea, Nejmar sedi na dve stolice?

Autor: Boris Jovanović
subota 01.05.2021.
09:16
Izvor: Sportske.net

Šta se dešava u Parizu?

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Mnogo stvari ne funkcioniše u PSŽ u ovomn trenutku. Prvo, situacija nije dobra nakon poraza od Mančester Sitija u prvom meču polufinala Lige šampiona, ostao je revanš, ali neće biti lako, iako nema publike, ipak 2:1 za "Građane" iz prvog meča stavlja Pepov tim u odličnu poziciju. Mogu i da izgube 1:0, i da prođu u borbu za pehar.

Poketino protiv Lensa neće moći da računa na Mbapea, on je povređen, u klubu će učiniti sve da bude spreman za revanš u Engleskoj. Odigrao je očajno u prvom meču, imao manje kontakata od Edersona sa loptom, pa je u L'Ekipu, dobio 3 od 10, što pokazuje najbolje kako je igrao.

Sa druge strane, ponovo je krenula priča da Nejmar sedi na dve stolice. Javno priča da je zadovoljan u PSŽ, ali ne stavlja potpis na novi ugovor. Naime, Brazilac ima, kao i Mbape ugovor na godinu dana, priča se da gleda ka Barseloni i da je on, a ne Haland prva meta. Laporta navodno baca dimnu zavesu, nemaju novca za Norvežanina, a Nejmar je ipak jeftiniji, i obeštećenje, ali i ugovor koji bi smanjio da se vrati u Kataloniju.

Šta će od svega biti videćemo, tek PSŽ se suočava sa neugodnom situacijom i u prvenstvu, gde su osvojili sedam od poslednjih osam titula. Naime, četiri kola pre kraja ne drže sudbinu u svojim rukama, Lil koji danas čeka nezainteresovanu Nicu ima bod prednosti. Do kraja, "Doge" idu Lensu, čekaju Sent Etjen i na kraju gostuju Anžeu. PSŽ će u Ren posle današnjeg meča sa Lensom, čekaju Rems i odna gostuhju Brestu. Nadaće se u Lens sa kojim igraju danas i koji dočekuje Lil naredne nedelje, a bori se za petom mesto i LE. Ali, i danas će probati da iznenade, a kiks Parižana bi gotovo sigurno, ali Lil pobedi značio oproštaj od titule.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke