PSŽ - Ugovor vezisti i dva pojačanja za kraj

Autor: Nikola Miloradović
sreda 22.08.2018.
14:50
Izvor: Sportske.net

Parižani su tek počeli da kupuju.

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Pari sen Žermen je ovog leta angažovao Tila Kerar, mladog nemačkog štopera, za čije usluge su Šalkeu platili 37 miliona evra.

Platili su dogovorenih 180 miliona evra Monaku za transfer Kilijana Mbapea, a angažovali su i Đanluiđija Bufona kao slobodnog igrača.

Naredna meta je levi bek, a sve je veća verovatnoća da će se na "Park prinčeva" preseliti reprezentativac Brazila Filipe Luis.

Nejmar je naložio upravi da angažuje njegovog saigrača iz reprezentacije, a u prilog njegovom transferu u "Grad svetlosti" govori i interesovanje madridskog Atletika za levog beka Real Sosijedada Kevina Rodrigesa.

Ovaj 24-godišnji Portugalac je karijeru počeo u Tuluzu, a u San Sebastijan je stigao iz Dižona minulog leta.

PSŽ ne odustaje ni od Džeroma Boatenga, sportski direktor Antero Enrike je izjavio da je konstantnom kontaktu sa reprezentativcem Nemačke i da bi novajlija Kerer mogao da se preseli u vezni red, u slučaju da štoper Bajerna stigne u Pariz. On je ipak dodao da konkretna ponuda još uvek nije poslata na "Alijanc Arenu".

Francuski mediji prenose i da je PSŽ odlučio da izađe u susret uslovima koje je postavio Adrijen Rabio i da će mladi francuski vezista dobiti novi dvogodišnji ugovor.

Tako će PSŽ popuniti sve praznine, te najverovatnije neće pokušavati da angažuje Ivana Rakitića iz Barselone, kao ni Julijana Vajgla iz Borusije Dortmund, o kojima se prethodnih dana spekulisalo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 22.08.2018
17:51

Realno PSG nije ni imao srece u Ligi Sampiona. Stalno su igrali u 1/8 finala sa Barsom,Realom. Mnogo su i novca trosili,samo za Mbapea i Neymara dali oko 300,400 miliona. Najefikasniji napad na svetu, Mane,Salah,Firmino dovedeni sve ukupno za nekih 120 miliona otprilike,mozda vas cak i lazem ali sigurno je manje od Mbapeove cene !

avatar
Brat Konte
Wednesday, 22.08.2018
15:30

Nejmar je možda 'predložio' upravi; naložio im nije sigurno.

avatar
Grande Milan
Wednesday, 22.08.2018
15:13

Nisu otplatili Mbapea, treba to da urade do 27 avgusta, a navodno imaju problema oko toga zbog ffp-a

avatar
MANUTD
Wednesday, 22.08.2018
15:08

Pariz treba da dovede Klopa, pomerice se korak napred u LS. Igrace finale al' je nikad nece osvojiti. Pomak je pomak.

avatar
La bestia negra
Wednesday, 22.08.2018
16:47

Tema psz,a ti o Klopu.Ljubav