Puca u Junajtedu, Ronaldo besneo na Rangnika!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 20.01.2022.
09:15
Izvor: Sportske.net

Nemac ne želi pojedince ispred tima.

. EPA-EFE/PETER POWELL
. EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Najbolji fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo ponovo nije dočekao svih 90 minuta na terenu, pošto je u duelu protiv Brentforda menadžer Ralf Rangnik rešio da ga izvede nešto ranije.

Portugalac je u 71. minutu napustio teren, što je izazvalo veliko frustraciju na putu ka klupi gostiju, pa je viđenje cele situacije nakon meča morao da iznese i Rangnik.

"Zašto ja? Zašto si me izveo?", otkrio je Nemac reči Portugalca prilikom izlaska sa terena, a zatim objasnio razloge izvođenja.

"Uradio sam to zbog tima. Uradili smo istu stvaru prilikom vođstva protiv Aston Vile 2:0 i nismo želeli da ponovimo istu grešku. Razumem da je Ronaldo ambiciozan, ali ukoliko bude menadžer u budućnosti, radiće isto kao ja nakon 75 minuta", rekao je Rangnik posle meča koji je njegov tim dobio sa 3:1.

Nemac je podvukao da zna kako Ronaldo razmišlja i da nema nikakvih problema između njih dvojice.

"Izašao je iz povrede zbog koje nije igrao 10 dana. Imali smo Rašforda i Marsijala na klupi. Zašto ih ne bismo iskoristili!? Kada se vratio u ritam, stavio sam ga da bude starter. Na prvom mestu mi je da tim pobeđuje", podvukao je Rangnik čiji tim se sada učvrstio na sedmom mestu Premijer lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke