Puklo u Hrvatskoj - Livaja se ne javlja selektoru Daliću!

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 16.10.2023.
23:00
Izvor: Sportske.net

Teška situacija za treću reprezentaciju na svetu.

Twitter/HNK Hajduk Split
Twitter/HNK Hajduk Split

Povezane vesti

Dva uzastopna poraza vezala je reprezentacija Hrvatske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

"Vatreni" su najpre u Osijeku po prvi put istoriji poraženi kao domaćini u kvalifikacijama za EURO, Turska je slavila sa 1:0, a juče su izabranici selektora Dalića poraženi u Velsu od domaće selekcije rezultatom 2:1.

Tako je Hrvatska dospela u veoma nezavidnu situaciju pred poslednje dve utakmice u kvalifikacijama, jer je tek treća u grupi D iza Velsa i Turske i više ne zavisi samo od svojih rezultata.

Veliki problem za Hrvate bio je izostanak napadača Hajduka iz Splita Marka Livaje, koji je posle sukoba sa navijačima na treningu u Rijeci prošlog juna napustio reprezentaciju, a selektor Zlatko Dalić otkrio je da ga je nakon toga pozvao u državni tim, ali odgovora nije bilo.

"Žao mi je što o tome govorimo i što se to dogodilo. Par dana pre okupljanja poslao sam mu poruku i zvao ga, a Livaja mi se nije javio, ne znam zašto. Ne vidim razlog zašto je pukao naš odnos, rekao sam mu da par povika sa tribina nije razlog zbog koje se napušta reprezentacija. Žao mi je da je doneo tu odluku, mislim da je bio bolji, možda da je bio u Ligi nacija bi osvojili Ligu nacija", rekao je Dalić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke