Puklo u Laciju, navijači teraju fudbalera, spomenuli i Mihu!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 23.12.2021.
14:55
Izvor: Sportske.net

Aćerbi u nemilosti ultrasa.

 EPA-EFE/GIUSEPPE LAMI
EPA-EFE/GIUSEPPE LAMI

Povezane vesti

Iskusni defanzivac Lacija Frančesko Aćerbi nalazi se na meti navijača ovog kluba budući da su mu putem saopštenja poručili da će biti izviždan u svakoj narednoj utakmici za "Nebeskoplave", prenose italijanski mediji.

Sve je počelo za vikend kada je Aćerbi tokom proslave gola u pobedi protiv Đenove načinio gestikulaciju koja se nije dopala navijačima, kojima je fudbaler odgovorio na kritike da se ne snalazi najbolje u sistemu sa četvoricom pozadi koju neguje Mauricio Sari.

"Nebeskoplavi" u sredu pobedili Veneciju, ali su navijači već dan kasnije poručili Italijanu da više nije dobrodošao.

Aćerbiju nije bilo dovoljno što se u intervjuu posle utakmice izvinio, bilo je prekasno da omekša srca navijača koji mu nisu oprostili.

"Aćerbi, čoveče bez časti, napusti Rim odmah! Ne zaboravljamo to što si uradio. Ovo je više od slogana. To znači da su navijači mnogo vredniji od igrača. Današnji igrači su očigledno naviknuti na neke stvari i ne vide pravu svrhu protesta. Protesovali su protiv Činagilje, Neste i Mihajlovića, stubova naše istorije. Ulazili smo u svlačionicu zbog pojedinih igrača, čak i zbog nekih sa mnogo većom reputacijom nego bivši fudbaler Sasuola i Kijeva", oštro su poručili navijači.

Dodali su da ih ne zanima što je Aćerbi važan igrač za Lacio, nagalašavajući da je jedino važno da on više nije dobrodošao u Rimu.

"Sve dok bude bio ove izviždaćemo ga", poručili su beskompromisni ultrasi Lacija.

Aćerbi je član kluba od leta 2018. godine, a prethodno je čak pola decenije igrao u Sasuolu, dok je pre toga imao uglavnom manje uspešne epizode u mnogih italijanskim klubovima, naročito u Milanu u sezoni 2012/2013.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke