Pulen Čelsija čuda pravi u Birmingemu!

Autor: Stefan Matić
petak 19.04.2019.
23:36
Izvor: Sportske.net

Mladi Englez dominira u Čempionšipu.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Navijači Čelsija će jedva čekati da se završi tekuća sezona što se tiče Premijer lige, Sarijevi momci su dobro počeli ali su posle izgubili korak u trci za titulu nacionalnog prvenstva.

Svaknako da je velika dobra stvar učešće u završnici Lige Evrope, međutim kada se završi tekuća fudbalska godina pravi problemi tek slede.

Već znamo da "Plavcima" preti suspenzija u vidu transfera narednih dva prelazna roka a odlaska će svakako biti, izvesno je da će najbolji igrač Čelsija Eden Azar nastaviti karijeru u redovima madridskog Reala.

Čelsi ionako ima problema sa relizacijom u zadnjoj trećini terena, napadači su se ove sezone menjali ko na traci "Stamford Bridžom" ali bez očekivanog učinka.

Redom su pokušavali Morata, Bačuaji, Žiru pa i Iguain ali nisu uspeli da zadovolje apetite armije navijača, prva dvojica su poslata i na pozajmice.

Međutim, da nije sve tako crno svedoče neverovante brojke Tamija Abrahama koji ovu sezonu igra u Aston Vili kao pozajmljen igrač Čelsija.

Dvadesetjednogodišnji napadač je postigao svoj 25 prvenstveni gol u sezoni, rekord koji u Aston Vili nije srušen još od 1977. godine.

Sa svojih 25 golova na kontu mladi Englez zbirno ima više golova od nabrojane četvorke - Abraham vodi sa jednim golom razlika, Morata, Žuru, Bačuaji i Iguain su postigli ukupno 24 golova ove sezone, u ma kojoj ligi nastupali.

Tami Abraham

"Plavci" imaju odlične mladiće u svojim redovima, na čelnicima i trenerima je da ih iskoriste na najbolji način naredne sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JC\'90
Saturday, 20.04.2019
13:58

Komentar nije tu ?

avatar
Saturday, 20.04.2019
11:51

Dovesti Ten Haga iz Ajaksa i dati mu ove klince da napravi od Celzija silu....

avatar
JC\'90
Saturday, 20.04.2019
07:18

Najveca greska je sto ovog momka ne forsiraju da bude standardan. Da nije na pozajmici dobijao bi sansu na kasicicu na zalost. Koliko samo Engleska ima talentovanih mladij igraca Sanco, Rasford, Odoi, Sesenjon, Abraham, Rajs, Loftus Cik, Arnold, Gomez, Bisaka, Cilvel...

avatar
NikkiCFC
Monday, 22.04.2019
17:32

Ima i mnogo vise... Zato su prvaci u svim uzrastima U17, U19, U20...

avatar
lewa9
Saturday, 20.04.2019
01:56

Ne racunajuci ovog klinca, najbolji Celsijev napadac je definitivno Ziru, ma ko god sta rekao. Covek moze da ne sutne na gol, ali zato da namesti ili ucestvuje u stvaranju istog, dok je Iguain previse trom za tako nesto, Morata je trebalo bar 5 odlicnih prilika da postigne gol, a Bacuai se vise selio po pozajmicama nego imao prilike da se nametne. Abraham bolje da ostane mozda jos 1 sezonu u Championship-u i da se razvije dodatno, nego da poleti za 1timom. Bolje da Celsi zrtvuje jednu sezonu pametno, nego da naprave opsti haos i pogube dodatno konce.

avatar
Obican gradjanin
Saturday, 20.04.2019
00:55

Taj dečak još odavno zaslužuje šansu u prvom timu. Nadam se da će sledeća sezona biti njegova, uz Hadsona može biti uzdanica tima u budućnosti, ne samo tima i Engleska reprezentacije. Možda će i dobro doći ova suspenzija, da najzad i Celsi promeni politiku.

avatar
SuperFrank8
Saturday, 20.04.2019
00:47

Bilo ko od ostalih bi imao 35 golova u toj ligi, dobar je ali hajde da ne prodajemo maglu.