Pun "Karaiskakis" motiv više za "Modre"

Autor: Beta Beta
utorak 03.11.2015.
23:24
Izvor: Beta

Šef stručnog štaba zagrebačkog Dinama Zoran Mamić poručio je da će pune tribine stadiona "Karaiskakis" u Pireju predstavljati motiv više za njegove igrače u duelu sa Olimpijakosom.

Beta/AP Photo/Thanassis Stavrakis
Beta/AP Photo/Thanassis Stavrakis

Povezane vesti

Trener fudbalera Dinama Zoran Mamić rekao je da njegova ekipa protiv Olimpijakosa u Atini mora da odigra još bolje nego protiv iste ekipe pre dve nedelje u Zagrebu.

"Čeka nas nova utakmica Lige šampiona na odličnom stadionu i pred sjajnom publikom što je za sve nas velika nagrada. Mi smo u prvoj utakmici bili odlični, čak i bolji, ali ostali smo bez bodova. Naša igra na kraju nije bila dovoljna za dobar rezultat tako da sutra moramo biti još bolji. Verujem da moja ekipa to može i da će ih pun stadion dodatno motivisati da daju još više", rekao je Mamić u Atini.

Dinamo u sredu gostuje Olimpijakosu u utakmici četvrtog kola Grupe "F" Lige šampiona. Pre dve nedelje Olimpijakos je slavio u Zagrebu sa 1:0.

Posle tri odigrana kola, Bajern iz Minhena i Olimpijakos imaju po šest bodova, dok Dinamo i Arsenal imaju po tri.

"Naravno da su Bajern i Arsenal kod većine bili favoriti grupe, ali mi smo znali za rezultate koje postiže Olimpijakos i niko se nije usudio da kaže da oni neće biti prvi ili drugi. Ipak, mi ćemo uraditi sve da im pomrsimo račune, pa neka onda u poslednja dva kola osvajaju bodove", rekao je Mamić.

Utakmica između Dinama i Olimpijakosa igra se u sredu od 20.45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke