Puna podrška Lalatoviću u Republici Srpskoj!

Autor: Mladen Heleta
četvrtak 28.07.2022.
11:30
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

“On ne ide nigde” – poručio potpredsednik Borca Bogoljub Zeljković.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Nenad Lalatović nije dobro započeo svoju misiju u Borcu iz Banjaluke. Njegov tim je u prvom kolu kvalifikacija za UEFA Ligu konferencije šokantno ispao od ekipe B36 sa Farskih Ostrva, a onda je u duelima sa Slogom iz Doboja i Sarajevom, u prva dva kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, osvojio samo jedan bod.

Temperamentni srpski stručnjak je već nakon remija sa Slogom ponudio ostavku, koju je rukovodstvo Borca odbilo, a onda je usledio poraz od Sarajeva, pa su opet počele spekulacije o Lalatovićevom odlasku. Čak se pisalo da će vrlo brzo preuzeti Novi Pazar.

Međutim, iz Republike Srpske je jutros stigla još jedna jaka podrška Lalatoviću i to u vidu izjave potpredsednika kluba Bogoljuba Zeljkovića, koji se oglasio preko Žurnala.

Nenad Lalatović, po stoti put to ponavljam, ima punu podršku klupskog rukovodstva, a i on sam ima veliku želju da nastavi sa radom u Fudbalskom klubu Borac. Nenad ostaje šef stručnog štaba našeg kluba i ne ide, ni u Novi Pazar, niti u bilo koji drugi klub“ istakao je Zeljković i nastavio:

 „Minulih dana uopšte nije bilo govora o odlasku Nenada Lalatovića, niti se razmišlja u tom smeru. Svesni smo da sezona nije krenula onako kako smo svi priželjkivali, ali to nam je samo motiv više da pojačamo rad na svim poljima i da se ekipa izdigne iznad svih problema i pokaže sav svoj kvalitet i karakter“ završio je Bogoljub Zeljković.

Borac u subotu od 17 časova gostuje Posušju, u trećem kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke