Puste Nagelsmanove želje - Bajern nema para za dvojac asova!

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 06.04.2022.
21:05
Izvor: Sportske.net

Nemac svestan realnosti.

EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND
EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Povezane vesti

Trener Bajerna iz Minhena Julijan Nagelsman poručio je da bi rado voleo da u timu ima Kilijana Mbapea i Frenkija de Jonga, ali da u ovom trenutku finansije ne dozvoljavaju nemačkom timu da dovede francusko-holandski dvojac.

Višestruki šampion Nemačke svakako poseduje jedan od najrespektabilnijih timova današnjice, a da uvek može bolje uverili smo se nakon Nagelsmanovih reči.

Prema njegovim rečima, Mbape bi definitivno bio izbor broj jedan za tim koji vodi, ali ne krije da simpatiše i vezistu Barselone.

"Naravno Mbape i De Jong je takođe veoma dobar fudbaler, ali oni prelaze granice naše mogućnosti", rekao je Nagelsman, čiji tim večeras gostuje Viljarealu u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona.

Podsetimo, Bajern je u januaru bio izuzetno zainteresovan da dovede De Jonga, kojeg su tražili Mančester junajted i Čelsi, ali je Ćavi odbio da pusti vezistu.

Ipak, osim pojačanja, trenutno goruća tema za Bajern je status Roberta Levandovskog, velike želje Barselone, a produžetak ugovora sa jednim od najboljih golgetera današnjice svakako je prioritet u narednom periodu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke