QPR oborio negativan rekord PL na 'Emirejtsu'!

Autor: Boban Filipović
petak 26.12.2014.
20:24
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Kvins Park Rendžersa vezalii su deveti uzastopni poraz ove sezone na gostujućem terenu što se nikada ranije nije desilo u Premijer ligi. 'Boxing day' program okončan je trijumfom Arsenala.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

'Tobdžije' su krenule agilno, u devetom minutu Aleksis Sančez je imao priliku da sa bele tačke dovede svoj tim u vođstvo, ali Robert Grin ga čita i rezultat ostaje nepromenjen.

Domaćin nastavlja da napada, ali iz igre ne dolazi do naročito izglednih prilika. Nakon pola sata Olivije Žiru je imao jedan dobar pokušaj iz slobodnjaka, ali Grin ponovo na visini zadatka.

Ipak, sedam-osam minuta pre odlaska na odmor Arsenal uspeva da povede, Aleksis Sančez se iskupio za promašen penal sa starta meča, poklonio se Čileanac na centaršut Gibsa i na semaforu piše 1:0.

Glupost Žirua iz 53. minuta mogla je skupo da košta 'Tobdžije', Francuz je zaradio iključenje zbog sasvim nepotrebnog nastaja na Onuohu, sudija Etkinson nije imao ni najmanju dilemu i pokazao mu put u svlačionicu.

Britain Soccer Premier League

Međutim, Vengerova četa iako brojčano slabija uspeva da duplira prednost u 65. minutu meča.

Hari Rednap je nešto ranije izvršio dve izmene sa jasnim akcentom na ofanzivu, ali dok su se gosti iz zapadnog dela prestonice pregrupisali već su imali dva gola zaostatka.

Aleksis Sančez je bio u ulozi asistenta, Tomaš Rosicki je egzekutor - 2:0.

U poslednjih deset minuta meča prava drama, KPR se vraća u život golom Čarlija Ostina sa penala.

Per Mertezaker je napravio glup faul u svom šesnaestercu, potkačio Hoileta, a najbolji strelac od svih Engleza u ligi bio nemilosrdan sa bele tačke.

Situacija se u finišu promenila, Arsenal igra bunker, Kvins Park Rendžers opseda gol Ščešnog,  ali 'Tobdžije' uspevaju da se odbrane i upišu osmu pobedu u sezoni. Ostalo je 2:1.

Golove pogledajte OVDE.

KPR još uvek nije uzeo ni jedan jedini bod na strani, izgubili su svih devet mečeva ove sezone u Premijer ligi u gostima.

Britain Soccer Premier League



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ness&asnl
Friday, 26.12.2014
21:31

Aj sto se branimo,nego ni to ne znamo kako treba.Imamo li prednost nekoliko minuta pre kraja , ko na okidacu najednom se povucemo i nastaje haos.Srecom pa je QPR bio u pitanju.Sancezu ne bezi statua ispred Emirejtsa ako ovako nasatvi.Verujem da je pretrcao kao svi ostali igraci Arsenala zajedno.