Račić tema broj jedan u Valensiji, oglasio se i njegov menadžer

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 25.03.2021.
20:55
Izvor: Sportske.net

Srbin ispunio veliki san.

EPA-EFE/Kai Foersterling
EPA-EFE/Kai Foersterling

Povezane vesti

Novopečeni srpski reprezentativac Uroš Račić posle odličnih partija u dresu Valensije dobio je u sredu uveče priliku da debituje i u državnom timu na startu kvalifikacija za Mundijal u Kataru.

Račić je u sredu uveče na beogradskoj "Marakani" odigrao 63. minuta u pobedi protiv Republike Irske, a dan kasnije njegov menadžer Igor Gluščević otkrio je za klupsku radio stanicu Valensije da je Uroš ispunio san.

"Veoma bitan trenutak i iskorak ako se zna da sa 23 godine igra u veznom redu A reprezentacije Srbije gde vlada velika konkurencije. To je nešto zaista veliko", počeo je priču Gluščević.

Dodao je da će debi u državnom timu nekadašnji vezista Crvene zvezde pamtiti ceo život posebno se zahvalivši Valensiji na šansi koju mu je ove sezone pružila.

"Veoma je srećan zbog pobede i okreće se narednom izazovu i utakmici protiv Portugala u subotu. Debitovanje za reprezentaciju je za njega ostvarenje sna. Uroš je to ispunio", rekao je agent fudbalera rođenog 1998. godine u Kraljevu.

Za kraj je poručio je da je pred Račićem svetla budućnost.

"Govorimo o fudbaleru sa ogromnim potencijalom, koji je praktično tek na početku karijere. Radimo na tome da nastavi sa dobrim partijama", zaključio je Gluščević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke