Radonjić na klupi, Rajković i Nastasić "požuteli", a Sadik dobio udarac u stomak

Autor: Filip Rodic
nedelja 18.02.2024.
20:39
Izvor: Sportske.net

Bilo je svačega.

EPA CATI CLADERA
EPA CATI CLADERA

Povezane vesti

Fudbaleri Real Sosijedada savladali su Majorku 2:1 na gostujućem terenu u meču 25. kola La Lige.

Antonio Sančez je vrlo lepim pogotkom van kaznenog prostora doveo Majorku do prednosti već u četvrtom minutu.

Uzvratio mu je Takefusa Kubo u 38. minutu za egal, pogotkom iz kontranapada nastalom usled izgubljene lopte domaćina na sredini terena.

Pri kraju prvog poluvremena je došlo do malih varnica. Srpski reprezentativni golman Predrag Rajković je u prvom minutu sudijske nadoknade dobio žuti karton zbog rasprave. Par minuta kasnije, kapiten Majorke Railjo je dobio dva žuta kartona i ostavio svoj tim brojčano podređenim.

Igra je prekinuta posle nešto oštrijeg duela Railja i Umara Sadika. Railjo je drčno uzeo loptu u ruke, postavio na mesto sa kog će se izvesti lopta, pa je desnim latkom i ramenom udario i odgurnuo Sadika, koji je mu je dortčao iza leđa.

Nastavila se buka, uključili su se publika, klupa, trener, igrači na terenu. Railjo je zatim zbog rasprave dobio još jedan žuti karton.

Domaćin je odolevao sa igračem manje sve do trećeg minuta sudijske nadoknade. Mikel merino je tada doneo slavlje Sosijedadu.

Sem Rajkovića je ceo meč za Majorku odigrao i Matija Nastasić, koji je takođe dobio opomenu od sudije u 80. minutu zbog prekršaja. Nemanja Radonjić je meč gledao sa klupe.

Sosijedad je trijumfovao posle dva remija i poraza, šesti su sa 40 bodova.

Majorka je na 16. mestu sa 23 boda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke