Radović 'puca' i na pripremama

Autor: Miloš Marković
petak 06.02.2015.
10:42
Izvor: Sportske.net

Srpski fudbaler je u odličnoj formi, nastavio je u istom stilu i na pripremama svog tima.

legia.com/Jacek Prondzynski
legia.com/Jacek Prondzynski

Povezane vesti

U pretposlednjoj utakmici na pripremama u španskom Sotograndeu fudbaleri poljske Legije pobedili su Dinamo iz Bukurešta sa 4:2 (4:1), a strelac jednog pogotka za ekipu iz Varšave bio je srpski internacionalac Miroslav Radović.

Najbolji fudbaler Legije bio je precizan u poslednjem minutu prvog poluvremena kada je iskoristio dodavanje Mihala Maslovskog.

Golove za Legiju postigli su još i Adam Ričkovski u 24. i 32, kao i Tomaž Jodlovec u 29. minutu, dok su strelci za ekipu iz Bukurešta bili Kamil Bilinski u 9. i Nikulae u 78. minutu.

Radović je na terenu proveo 55 minuta kada ga je zamenio Orlando Sa. Srbin je izvanredno počeo ovu sezonu, u kojoj je na 19 zvaničnih utakmica na tri fronta postigao čak 13 golova.

Legija sezonu nastavlja narednog četvrtka kada će igrati prvi meč četvrtfinala Kupa Poljske protiv Slaska. Tri dana kasnije počinje prolećni deo šampionata i duel sa Jagjelonijom, dok će 19. februara gostovati na Amsterdam Areni, gde će odigrati prvi meč šesnaestine finala Evropa Lige protiv Ajaksa.

Šampion Poljske je grupnu fazu završio na prvom mestu sa pet pobeda iz šest duela, dok u nacionalnom prvenstvu drži prvu poziciju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke