Radulović: "Presudio individualni kvalitet igrača Srbije, kao i u Podgorici"

Autor: Mladen Heleta
utorak 17.10.2023.
23:14
Izvor: Sportske.net

Crnogorci verovatno ostali bez šansi da se nađu u Nemačkoj.

FSCG
FSCG

Povezane vesti

Selektor crnogorskih fudbalera Miodrag Radulović kazao je da je ekipa pružila maksimum, ali da je , baš kao u prvom meču u Podgorici, presudila individualna klasa igrača Srbije.

Srbija je večeras savladala Crnu Goru u Beogradu sa 3:1, napravila je ključni korak ka Evropskom prvenstvu, dok su Crnogorci verovatno ostali bez šansi da se nađu u Nemačkoj.

"Čestitao bih mojim momcima, ispunili smo obećanje, dali smo maksimum. Imali smo iznuđenu zamjenu u prvom dijelu , uz to je prvi udarac u okvir gola završio u našoj mreži. Ipak, smogli snage da se vratimo, izjednačimo i zapretimo. Kontrolisali smo potom meč sve do 72. minuta. Ali, opet kao u Podgorici presudila je individualna klasa rivala", kazao je Radulović i dodao:

"Imali smo dosta rovitih igrača, to nam je dosta stvaralo probleme. Pala nam je koncentracija u finišu i bili smo surovo kažnjeni".

Do kraja kvalifikacija ostali su mečevi sa Litvanijom i Mađarskom.

"Šest bodova je u igri, trudićemo da ih osvojimo što više i da se što bonje prrdtavimo Evropi i potom napravimo analizu", zaključio je selektor Crne Gore.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke