Rafa Benitez: "Protivnički treneri moraju da se plaše Darvina"

Autor: Mladen Heleta
ponedeljak 20.02.2023.
11:00
Izvor: Sportske.net

Konačno pohvale.

EPA-EFE/ADAM VAUGHAN
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Povezane vesti

Mnogo kritika je pretrpeo Darvin Nunjez otkako je letos za veliki novac i kao veliko pojačaje stigao u Liverpul iz Benfike. 

Proglašavan je najvećom greškom Jirgena Klopa zbog velikog broja promašenih zicera, ali ga je nemački stručnjak uvek branio.

I dočekao je Urugvajac, u derbiju sa Njukaslom u subotu koji je "redsima" bio izuzetno bitan u borbi za plasman u Ligu šampiona, da bude jedan od ključnih ljudi na terenu u pobedi od 2:0 u gostima.

Nunjez je zatresao mrežu u desetom minutu i dao gol posle šest utakmica u Premijer ligi, odigrao je odličan meč i time zaradio pohvale bivšeg menadžera Liverpula Rafaela Beniteza.

"On je radan igrač, stalno utrčava i radi prave stvari. Dao je odličan gol, sigurno je Klop srećan. Kada protivnički menadžeri analiziraju utakmice Liverpula, sigurno su zabrinuti. Nunjez je snažan i brz i može da pobegne iza odbrane, a onda može i da pogodi", rekao je Benitez, koji je stručni konsultant na "Skaj sportsu".

Osvajač kultne titule u Ligi šampiona u Istanbulu 2005. godine, uporedio je Urugvajca sa Fernandom Toresom, koji je takođe slabije počeo avanturu na "Enfildu", a završio je sa 81 golom na 142 utakmice.

Liverpul sutra dočekuje Real Madrid u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona. AdmiralBet daje kvotu 2.35 na pobedu "redsa".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke