Rafinja se "vadi" na Vinisijusa - Barsa napravila veliki promašaj?

Autor: Stefan Matić
nedelja 25.12.2022.
19:00
Izvor: Sportske.net

Najskuplje pojačanje za sada ne sija.

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Rafinja je u poslednjem trenutku "ugrabljen" ispred Arsenala. 

Barselona je za Brazilca izdvojila oko 60 miliona evra, Lids je dobrano profitirao, ali se krilni ofanzivac nije najbolje snašao na "Nou Kampu". 

Do sada je retko kada u Barsi odigrao svih 90 minuta, bio je i u selekciji Brazila na Mundijalu koja se nije proslavila. Za Barsu je upisao 18 nastupa, sa skromnim učinkom od dva gola i četiri asistencije. Dosta više se očekivalo od Lidsove "desetke". 

Relevo i ostali španski mediji pišu kako se već govori o njegovom odlasku na leto, Ćavi i ostali čelnici nisu nimalo zadovoljni pruženim partijama nekadašnjeg igrača Rena. Uzvratilo je njegovo okruženje, to jest ljudi koji reprezentuju njegove interese. Imali su razgovor sa klubom, navodno su naveli Vinisijusa kao primer da Rafinji treba dati više vremena. 

Igrač Reala je još od 2018. godine u Madridu, "los blankosi" su izdvojili 45 miliona evra za njegov dolazak. Istina, u početku nije bio veliki miljenik "kraljevića", ali je vreme radilo za njega. Sada je "Vini" neizostavan član Anćelotijeve trofejne postave. Ukoliko je Vinisijus Rafinjina "odbrana", treba uzeti u obzir da je Žunior u Real stigao sa svega 18 godina, dok je Rafinja u Barsu stigao sa 25 godina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke