Rajko sačuvao mrežu, Makabi u finalu kupa

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.11.2017.
21:58
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Makabija iz Tel Aviva igraće krajem godine za prvi trofej u tekućoj sezoni, pošto su večeras izborili plasman u finale Toto Kupa izraelske Premijer lige.

EPA/ANATOLY MALTSEV
EPA/ANATOLY MALTSEV

Povezane vesti

Vicešampion Izraela plasirao se večeras u finale Toto Kupa izraelske Premijer lige, pošto je kao gost savladao Kirjat Šmonu rezultatom 2:0 (1:0) golovima Arona Šenfelda i Baraka Jitzakija.

Srpski internacionalac Predrag Rajković na terenu je proveo svih 90 minuta i uspeo da sačuva mrežu čime je pomogao svom timu da se domogne finala Toto Kupa.

Takmičenje pod nazivom Toto Kup igra se u sklopu prve i druge lige izraelskog fudbala, a trofej u konkurenciji premijerligaša prošle godine je osvojila ekipa Hapoel Ber Ševe.

Makabi je u prošlosti četiri puta osvajao trofej u Toto Kupu, poslednji put u sezoni 2014/15.

Finale je na programu krajem decembra, a rival Makabija biće bolji iz duela Makabi Haife i Hapoel Ber Ševe.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZubA
Wednesday, 29.11.2017
23:04

Dobar je Rajko, otisao u klub gde je standardan sto je jako bitno. Jos ako uskoro dodje do transfera dobro bi bilo u neku jacu ligu naravno i da bude prvi izbor. Onda za golmana ne moramo da brinemo u repki sigurno, naravno svejedno ne moramo. Koliko god imamo dobrih golmana cini mi se da je jedini standardan od svih. Uz Dmitrovica koji je od skoro.