Rajko sačuvao mrežu, Makabiju ipak izmiče titula

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 02.05.2016.
22:00
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac maestralno odradio svoj posao u derbiju izraelskog šampionata ali napadači Makabija nisu bili na visini zadatka zbog čega Hapoel Berševa stiže na korak od titule.

maccabi-tlv.co.il
maccabi-tlv.co.il

Povezane vesti

Aktuelni šampion Izraela suočava se sa gubitkom titule nakon remija bez golova u derbiju sa Hapoel Berševom.

Makabi Tel Aviv remizirao je rezultatom 0:0 sa prvoplasiranom ekipom izraelskog šampionata koja je tako zadržala prednost od tri boda nad aktuelnim prvakom dva kola pre kraja sezone.

Administrativci Makabija iz Tel Aviva izborili su se da Predrag Rajković bude na golu, odnosno da njegova suspenzija stupi na snagu posle duela sa Hapoel Berševom, ali sjajni Srbin večeras nije bio dovoljan šampionu Izraela.

Predrag Rajković je odradio svoj deo posla na najbolji mogući način, dok napadaču Makabija nisu uspeli da postignu barem jedan gol i tako donesu ekipi tri boda koja bi unela potpunu neizvesnost u borbu za titulu.

Dva kola pre kraja izraelskog šampionata Hapoel Berševa vodi na tabeli sa 77 bodova, tri više u odnosu na Makabi koji više ne drži sudbinu u svojim rukama i pored dve pobede do kraja mora da čeka na kikseve rivala u borbi za titulu.

Ukoliko Hapoel Berševa osvoji titulu u Izraelu, to će biti loša vest za šampiona Srbije jer će Hapoel, najverovatnije, među nepovlašćene ekipe i biće potencijalni rival našem prvaku u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 03.05.2016
04:27

Nikad mi sreće nismo imali u kvalifikacijama, pa ne očekujem ni sad. Nadam se da Grof neće podleći pritisku mafije i da će igrati samo oni koji to zasluže i isto tako da će se dovesti dva vrhunska pojačanja. U suprotnom, doviđenja!