Rajković sačuvao mrežu, Majorka odnela ceo plen iz Viga!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.04.2023.
22:58
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac sačuvao bodove svom timu.

EPA-EFE/Salvador Sas
EPA-EFE/Salvador Sas

Povezane vesti

Večeras je kompletirano 29. kolo španske La Lige, a u poslednjoj utakmici ovog kola Majorka je kao gost savladala Seltu u Vigu sa 1:0.

Gol odluke je poistignut već u 21. minutu meča kada je Amat Ndiaj savladao golmana Viljara posle centaršuta sa desne strane i asistencije Railja koji je odbijenu loptu vratio na ivicu peterca. Ndiaj je bio na pravom mestu i ovu priliku nije propustio - 0:1.

Imala je Selta dovoljno vremena da anulira vođstvo gostiju, ali u tome nije uspela, velikim delom i zahvaljujući srpskom reprezentativnom golmanu Predragu Rajkoviću.

Najbliža izjednačenju Selta je bila pred sam kraj meča. Nunjes je na ulasku u nadoknadu vremena odlično šutirao posle centaršuta sa leve strane, ali je Predrag Rajković još bolje intervenisao i uhvatio tu loptu koja je išla u sam ugao njegovog gola.

Odmah zatim je Selta ostala i sa igračem manje, zbog isključenja njenog kapitena Malja koji je zaradio drugi žuti karton i u tom trenutku je postalo jasno da će Majorka sačuvati sva tri boda.

Majorka se tako probila na 11. mesto sa 37 bodova, a Selta je ostala na 36 bodova i sada zauzima dvanaestu poziciju na tabeli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke