Rajola odbrusio Gvardioli, a to znači samo jedno za Siti

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 30.03.2021.
13:15
Izvor: Sportske.net

Stvari postaju sve jasnije.

EPA-EFE/MASSIMO PERCOSSI
EPA-EFE/MASSIMO PERCOSSI

Povezane vesti

Talentovani norveški napadač Erling Haland izvesno neće preći u Mančester siti na leto zbog loših odnosa koji njegov menadžer Mino Rajola ima sa trenerom engleskog tima Pepom Gvardiolom.

Poznati agent, koji ne važi za cenjenog na Ostrvu, to je i potvrdio u neobičnom intervjuu za "Atletik" gde se na tapetu našao španski stručnjak.

"Za mene je Gvardiola davno zatvorena knjiga. Svi znaju šta mislim o njemu i on može da kaže šta god želi za mene. Sa druge strane, reč je o izvanrednom stručnjaku. To je sve. Neću ućutati ni pred kim. Daću svoje mišljenje, jer imam pravo na to", poručio je Rajola.

Poznati agent je poručio da je možda pogrešio što već prošlog januara nije poručio Erlingu Halandu da umesto u Borusiju odmah pređe u neki jači klub.

"Sa Halandom su svi pogrešili. Radio je stvari mnogo brže nego što je iko zamišljao. Možda sam bio previše oprezan kada sam ga nagovorio da pređe u Dortmund, međutim veruje da su prošle godine postojali klubovi koji su odbacivali njegove kvalitete budući da je igrao za Red Bul Salcburg", rekao je Rajola.

Podsetimo, danas smo preneli informaciju da je norveški napadač već upozorio čelnike "milionera" da na leto želi da napusti klub uz napomenu da je kupio kuću u Marbelji.

Sada smo korak bliže tome da ćemo ga od leta gledati u Barseloni ili Real Madridu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke