Ramadani u akciji, prvo Vlahović, sada Luka Jović!?

Autor: Boris Jovanović
sreda 15.06.2022.
07:46
Izvor: Sportske.net

U ovom klubu Srbe dočekuju širom otvorenih vrata...

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

I dalje se pojavljuju spekulacije oko Luke Jovića. Juče su pomenuti engleski i francuski klub, italijanski mediji pišu da njegov agent Ramadani pokušava da završi posao u Firenci.

Prema tim informacijama Jović bi stigao na pozajmicu sa otkupom, a Real bi plaćao deo njegovih primanja od pet miliona evra. Srbin bi nastavio niz naših igrača koji su nosili "ljubičasti" dres, teško ih je sve nabrojati, trenutno su u klubu Milenković koji čeka ponudu za odlazak, Nastasić koji se vratio posle desetak godina i mladi Aleksa Terzić. 

Toskanci od napadača imaju na raspolaganju Ikonea koji je ipak više krilo, kao i Kaljehon, tu je Niko Gonzales, dok će se Pjontek vratiti u Hertu posle pozajmice tokom proleća. Poljak je dao tri gola u 14 utakmica.

Luka Jović je inače zapratio Fiorentinu na Instagramu, što su italijanski mediji odmah prokomentarisali kao dokaz da se nešto kuva.

Ovo ne bi bio prvi put da Real i Fiorentina odrade ovakav posao, uz istu formulu, na pozajmicu i deo plate koju finansira Real, među "ljubičaste" je prošle godine stigao Alvaro Odriozola. 

Koliko bi Fiorentina plaćala?

Taj podatak se ne pominje, ali čak i ako bi Real finansirao pola ugovora, Jović bi bio zajedno sa Milenkovićem i Toreirom (koji odlazi, klub ne želi da otkupi njegov ugovor od Arsenala) bio fudbaler za koga bi Fiorentina izdvajala najviše novca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke