Rame uz rame sa idolom, Vlahović među plaćenijima u Italiji!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 25.01.2022.
16:17
Izvor: Sportske.net

Vreme radi za njega.

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Praktično završen transfer Dušana Vlahovića iz Fjorentine u Juventus izazvao je pravu lavinu u evropskom fudbalu, a mladi srpski napadač već se probio do četvrtog mesta po novčanim primanjima u Italiji.

Kako prenosi tamošnji novinar Tankredi Palmeri, sa godišnjim primanjima od sedam miliona evra Vlahović će uz Zlatana Ibrahimovića i Paola Dibalu biti četvrti fudbaler po godišnjoj zaradi u Seriji A.

Na prvom mestu je Matijas De Liht sa neverovatnih 12 miliona evra godišnje, a dvocifreni je još samo Aleksis Sančez iz Intera koji na nivou godine inkasira 10 miliona evra.

Treći je Adrien Rabio sa devet, zatim spomenuta trojka, a u TOP 10 su još Aron Ramzi sa 6,9 i Lautaro Martinez sa 6,2 miliona, dok po šest imaju takvi asovi poput Kulibalija, Vidala, Morate i Brozovića, koji je nedavno produžio ugovor sa Interom.

Ne zaboravimo da Vlahović ima tek 21 godinu i da je pred njim prava fudbalska karijera, a da vrhunske domete od bivšeg špica Partizana i Fjorentine tek treba očekivati.

Podsetimo, Juventus je za Vlahovića platio Fjorentini 75 miliona evra i tako ga načinio najplaćenijim srpskim fudbalerom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke