Rangnik našao način da u Mančesteru radi ono što najviše voli i najbolje zna

Autor: Sportske Net
sreda 08.12.2021.
17:08
Izvor: Sportske.net

Nije mu dugo trebalo...

Povezane vesti

Ralf Rangnik poznat je po tome što voli da sarađuje sa maldim igračima i pronalazi buduće zvezde. Iako su govorili da na ovom polju u timu Junajteda neće biti mnogo posla, Nemac je pronašao način da se pozabavi onim što najviše voli. 

On je danas ostao u trening kompleksu Mančester junajteda u Karingtonu, kako bi pronašao omladince sa akademije uoči meča sa Jang Bojsom u Ligi šampiona večeras.

Usredu popodne poslato je 13 članova tima Junajteda u hotel Hajat, ali Rangnik je bio odsutan jer je nadgledao odvojeni trening sa mladima.

Junajted je u sredu uveče u svoj tim Lige šampiona dodao Bjorna Hardlija, Čarlija Velensa, Čarlija Sevidža, Sema Metera, Zidana Ikbala i Šolu Šoretira.

Rangnik je odlučio da izvrši velike promene pošto je Junajted već osvojio Grupu F. Veruje se da su neki regularni igrači dobili slobodno nakon što je Junajted odigrao tri utakmice u osam dana.

U Hajat su ranije stigli Din Henderson, Tom Hiton, Aron Van-Bisaka, Erik Baji, Teden Mengi, Luk Šo, Doni van de Bek, Nemanja Matić, Džesi Lingard, Mejson Grinvud, Entoni Elanga, Amad i Huan Mata.

Podsećanja radi neki od danas vrhunskih igrača u koje je Rangnik verovao i u čijem je razvoju na početku njihove profesionalne karijere učestvovao su Nojer u Šalkeu, Upamekano, Konate, Kimih u Lajpcigu, Alaba tokom pozajmice u Hofenhajmu, Firmino, koga je doveo u Hofenhajm, Mane kog je doveo iz Meca u Salcburg, kao i Halanda, zatim Keita, Smit Rou, Verner u Lajpcigu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke