Rangnik održao konferenciju pred Aston Vilu - Vraća li se Ronaldo?

Autor: Sportske Net
petak 14.01.2022.
14:30
Izvor: Sportske.net

Sutra od 18.30 časova Mančester gostuje na "Vila parku".

. EPA-EFE/PETER POWELL
. EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Ralf Rangnik govorio je na konferenciji za medije pred sutrašnju utakmicu Mančester junajteda i Aston Vile u okviru 22. kola Premijer lige. 

Ova dva tima igrala su prethodne nedelje u FA kupu kada je pobedu odneo Junajted uprkos bledoj igri. Nemački stručnjak je govorio o kontinuitetu u igri, kao i balansu.

"Bio sam potpuno svestan da se ovo ne može desiti preko noći. Pokazali smo da smo primili manje golova, ali ipak se radi o kontroli igre. Očigledno da smo napravili nekoliko koraka, ali stvari mogu i dalje da krenu na bolje, da pronađemo najbolju formaciju", kazao je on, pa dodao:

"Ako želite da kontrolišete ili dominirate, možete to učiniti na dva načina. Prvo, kako igrate kada je drugi tim u posedu i nije slab u kontranapadu. Drugi je da steknete kontrolu kada ste u posedu. Napravili smo nekoliko koraka, ali ne tako brzo koliko bih želeo. Kao trener nikada niste strpljivi! Uvek želite da se brže razvijate. Sve je u rezultatima svake utakmice, a to ćemo videti i sutra“, rekao je Rangnik. 

Ronaldo, Džons, Sančo i Megvajer nisu igrali prethodnu utakmicu protiv Aston Vile i FA kupu. Menadžer "đavola" veruje da će sutra njih četvorica biti dostupni.

"Mislim da će biti dostupni. Kristijano je trenirao juče, Hari prekjuče. Moramo da sačekamo poslednji trening danas popodne, ali kako se sada čini, trebalo bi da budu na raspolaganju", kazao je Nemac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke